MHP'li Özdemir: Atatürk'ü ve Türk Milletini Unuttular
Haber Detayı
28 Şubat 2022 - Pazartesi 19:53 Bu haber 2923 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Atatürk'ü ve Türk Milletini Unuttular
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Atatürk'ü anmaktan çekinen Zillet İttifakının Türk Milletini de unuttuğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Atatürk'ü ve Türk Milletini Unuttular

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısında alınan kararları, 28 Şubat Postmodern Darbesinin yıl dönümünde açıklayan Zillet İttifakının, ilk bildiride olduğu gibi kapsamlı sonuç bildirisinde de Atatürk ve Türk Milletinden bahsetmemesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Atatürk ve Türk Milleti yerine Avrupa Birliği'nde çare aramalarını yenilik diye sunan zillet İttifakı'nın emellerine, Türk Milletinin geçit vermeyeceğini söyledi.

 

ATATÜRK'Ü ANMAYAN ZİLLET İTTİFAKI, TÜRK MİLLETİNİ DE UNUTMUŞ

 

Altı HDP, Üstü CHP partilerin bugün yayınladığı ve “Türk Milleti’nin elinden Cumhurbaşkanı seçme yetkisini almayı” amaçlayan 48 sayfalık kağıt israfında tek bir yerde dahi Atatürk anılmamış! Tek bir satırda bile Türk Milleti ifadesi kullanılmamış! Aidiyet ve amaç belli değil mi? Atatürk ve Türk Milleti’ni kurtuluş olarak görmeyen CHP ve avaneleri bunun yerine sürekli AB’ye atıf yapmış. Ege adaları Yunanistan’a verilsin, Akdeniz’de doğalgaz aranmasın, Türkiye Suriye’den çekilsin; PKK’ya operasyon yapmasın diyen AB, zilletin çaresi olarak sunulmuş.

 

TÜRK DÜŞMANLIĞI SÖYLEMLERİNDE ARADIKLARI ÇAREYİ YENİLİK DİYE SUNDULAR

 

Türkiye’nin egemenlik haklarına, bağımsızlığına ve milli güvenliğine kasteden eylem ve söylemlerin sahiplerinde çare arayan, bunu da yenilik diye sunmaya kalkan zillet partilerinin durumu, kasabın bıçağını yalayan gamsız ve aciz kurbanın halini birebir yansıtıyor. Türk Milleti, Cumhurbaşkanı’nı seçme yetkisini kendi eliyle; halk oylaması neticesinde almış, 2018’de de yetkisini kullanmıştır. Millete ait olan yetki, zillet tarafından Türkiye’ye hasım politikalar güdenlerin beklentilerine kurban edilmek istenirken, buna geçit verilmeyecektir.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Atatürk, anmaktan çekinen, muhalif ittifak, Türk Milletini, unuttu, Avrupa Birliği, seçimler, yenilik, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı