MHP'li Semih Yalçın: Onlar 28 Şubat Cambazı Oldular
Haber Detayı
01 Mart 2022 - Salı 10:22 Bu haber 1854 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın: Onlar 28 Şubat Cambazı Oldular
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 19 Mayıs istikametinden saparak 28 Şubat cambazı haline gelen siyasetçilere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın: Onlar 28 Şubat Cambazı Oldular

MHP Milletvekillerine yönelik '19 Mayıs hareketleri yapıyorlar'' sözlerini sarfeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP'nin Milli mücadelenin başlaması için ilk adımın atıldığı Samsun'da oluşan 19 Mayıs ruhuna ölümüne sadık olduğunu belirterek, CHP'nin 19 Mayıs istikametinden saparak 28 Şubat cambazı olduğunu söyledi.

 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN MHP'Yİ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

Sürekli olarak sahada esnafların ve vatandaşların dertlerini dinleyerek sorunların çözümüne yönelik öneriler sunan MHP'yi, esnaf ve vatandaşların derdiyle ilgilenmemekle itham eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Milletvekillerine yönelik yaptığı eleştiride, ''Onların tek görevi Saray’dan aldıkları talimatlara göre '19 Mayıs' hareketleri yapıp, el kaldırıp indirmek. Bu hareketleri kiminle yapıyorlar? Ak Parti milletvekilleriyle.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

MHP tüm Teşkilatları ve Milletvekilleriyle sahada esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm aradığı için Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu yöndeki eleştirilerine cevap verme gereği duymayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP Milletvekillerine yönelik sarfettiği '19 Mayıs hareketleri yapıyorlar'' sözlerine cevap verdi.

 

Genel Başkan olduğundan bu yana CHP'yi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinden hızla uzaklaştıran Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Yuvarlak Masa etrafında topladığı parti temsilcileriyle birlikte aldığı kararların, ilk sonuç bildirgesinde ve 28 Şubat tarihinde açıkladıkları kapsamlı bildiride; Türk Milletinin Milli duruşundan rahatsız olan Avrupa'nın normlarından bolca bahsedilirken Atatürk ve Türk Milletinden hiç bahsedilmemesine, MHP'nin tepkileri sürüyor. CHP zihniyetinin 28 Şubat kararlarındaki etkisi ve Meral Akşener'in 28 Şubat kararlarını uygulama hevesi bilinirken, kendilerini demokrasi havarisi gibi gösterip Yuvarlak Masa toplantı kararlarını 28 Şubat Posmodern Darbesi'nin yıl dönümünde açıklayan muhalefet partilerine en manidar tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi.

 

SEMİH YALÇIN'DAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA MANİDAR BİR CEVAP

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP Milletvekillerine yönelik sarfettiği '19 Mayıs hareketleri yapıyorlar'' sözlerine manidar bir cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP'nin başı Kılıçdaroğlu, MHP'yi 19 Mayıs hareketleri yapmakla suçlamıştı. El-hak doğrudur. MHP 19 Mayıs ruhuna ölümüne sadıktır. CHP ise 19 Mayıs istikametinden saparak 28 Şubat cambazı olmuştur.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, 19 Mayıs, istikametinden saparak, 28 Şubat, cambazı, haline gelen, muhalifler, Atatürk, Türk Milleti, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı