Adana'da Muhalefet Partilerinden MHP'ye Toplu Katılım
Haber Detayı
18 Haziran 2021 - Cuma 21:25 Bu haber 7037 kez okundu
 
Adana'da Muhalefet Partilerinden MHP'ye Toplu Katılım
MHP Yüreğir İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği törende muhalefet partilerine mensup 60 kişi MHP saflarına katıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'da Muhalefet Partilerinden MHP'ye Toplu Katılım

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın düzenlediği istişare toplantılarından sonra alınan sahaya inme kararı gereğince çalışmalarını hızlandıran MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı, muhalefet partilerinden istifa eden 60 kişilik bir grubun MHP saflarına katılmasını sağladı. 

 

SAHAYA İNME KARARININ İLK YANSIMASI YÜREĞİR'DEN GELDİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Başkanlığında düzenlenen İl Başkanları Toplantısının ardından, MHP Adana İl Yönetimi, MHP İlçe Başkanları, MHP'li Belediye Başkanları ve MHP'li Belediye Meclis Üyeleri ile istişare toplantıları yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, salgın sürecinde normalleşme takviminin başlamasıyla sahaya inme kararı almıştı. Adana'nın tüm Teşkilatları saha çalışmalarına hız verirken, ilk sevindirici haber Yüreğir'den geldi. MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı tarafından Yunusoğlu Mahallesi'nde düzenlenen törende farklı partilerden 60 kişi MHP'ye katılım yaptı.

 

COŞKULU KATILIM TÖRENİNDE MHP'YE GEÇENLERE ÜÇ HİLAL ROZETİ TAKILDI

 

Farklı siyasi partilerden MHP'ye katılan 60 kişiye, MHP MYK üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut ve Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı tarafından Üç Hilal rozeti takıldı. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ceyhun Doğan, Doğankent Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ferit Anlı  ve Çağırkanlı Mahallesi Muhtarı Müslihan Şahin'in de hazır bulunduğu coşkulu katılım töreninde, Adana'da MHP'nin yeniden atağa geçmesinin mutluluğu yaşandı. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN BÜYÜK HEDEFLER

 

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı tarafından Yunusoğlu Mahallesi'nde düzenlenen katılım töreninde konuşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin İl Başkanları Toplantısındaki mesajlarını ilettiğimiz, tüm birimlerimizle yaptığımız istişare toplantılarının ardından aldığımız sahaya inme kararının olumlu neticelerini almaya başladık. Farklı siyasi partilerden istifa ederek, MHP'ye geçme kararı alan arkadaşlarımıza partimize güç kattıkları için teşekkür ediyorum. 'Önce ülkem ve milletim' diyen iradeye destek veren herkesten Allah razı olsun. Daima daha fazla insanımıza ulaşmak, daha fazla hizmet etmek arzusuyla çıktığımız bu yolda, hedefimizi büyük tutuyoruz. Adana’da çok çalışarak, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in hedefi üç hilali en yükseğe dikmek için gayret etmeye devam edeceğiz.'' dedi. 

 

MHP MYK ÜYESİ UĞUR ÖZTÜRK'TEN AÇIKLAMA

 

MHP MYK üyesi Uğur Öztürk, katılım töreninde yaptığı açıklamada, ''Adana’da ortaya konan birlik ve beraberlikten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu dayanışma ruhuyla her türlü engelin aşılacağına olan inancımız tamdır. Adana’da teşkilatlarımızdaki ve tabanımızdaki artan heyecan, yönetme ve hizmet etme arzusu muhteşem bir başarıyı işaret ediyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza, hoşgeldiniz diyoruz.'' dedi.

 

MHP YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI YILDIRAY ŞENER'DEN AÇIKLAMA

 

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, törende yaptığı açıklamada, ''Salgın sürecinin normalleşmeye başlamasıyla saha çalışmalarını hızlandırdığımız bu dönemde, partilerinden istifa ederek aramıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Katılım törenimizde bizleri yalnız bırakmayan Teşkilatımıza ve Muhtarlarımıza teşekkür ederim. Rabbim Teâla Birlik ve beraberliğimizi muhafaza eylesin inşallah.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Bir 5 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, düzenlediği, istişare toplantısı, MHP katılım töreni, MHP Yüreğir, partilerinden, istifa eden, 60 kişi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı