MHP'li Ümit Yılmaz'dan Meral Akşener'e Mutluluk Dileği
Haber Detayı
03 Temmuz 2021 - Cumartesi 14:13 Bu haber 2823 kez okundu
 
MHP'li Ümit Yılmaz'dan Meral Akşener'e Mutluluk Dileği
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e mutluluklar diledi.
MHP Haberi
MHP'li Ümit Yılmaz'dan Meral Akşener'e Mutluluk Dileği

Habertürk TV'de yayınlanan Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna proğramında HDP'ye bakışı hakkında açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, HDP'yi melek olarak göstermeye çalışan Meral Akşener'in HDP açıklamasıyla partisinin gerçek yüzünü gösterdiğini belirterek, İyi Parti'ye melekleştirdikleri HDP ile mutluluklar diledi.

 

MERAL AKŞENER AK PARTİ, MHP VE HDP HAKKINDA NE DEDİ?

 

İttifakları ve siyasi partileri değerlendirirken, HDP'ye bakış açısının nasıl olduğuna yönelik bir soruya cevap veren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı açıklamada, ''Ak Parti ve MHP, HDP'yi şeytanlaştırdı. HDP, kurumsal olarak şeytanlaştırıldı. HDP’nin görevi şeytanlaştırmak meselesini kırmaktı. HDP de onu işlevsiz kılabilecek tutum alamadı. 31 Mart’a giderken Sayın Erdoğan toptan Kürtlere terörist dedi. Bana da, size de dedi. Toptan herkes terörist oldu, nankör oldu. Şimdi HDP’ye oy veren seçmen artı Kürtler. Bugün HDP’ye oy veren yarın başka bir siyasi partiye oy verebilir. Dil o kadar çirkinleşti ki, Kürtleri incitme noktasına gitti. HDP'nin şeytanlaştırılması, hüküm cümlesi haline geldi. CHP ve İyi Parti'nin seçmenlerinin büyük çoğunluğu bu şeytanlaştırmadan etkilendiği görüldü.'' dedi.

 

MHP'Lİ ÜMİT YILMAZ'DAN MERAL AKŞENER'E CEVAP

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP'in Genel Başkanı ''AKP ve MHP HDP'yi şeytanlaştırdı' demiş. İP'in gözünde melek olan HDP demek PKK'ya destek vermiyor, demek sizin melek HDP örgütlerinden dağa eleman toplamıyor, sizin melek HDP PKK propagandası yapmıyor, melek HDP'niz belediyelerden PKK'ya kaynak aktarmıyor vs. vs. Doğru siz melek HDP'nizle beraber Erozan vekilinizi gönderip anayasa çalışması yapmadınız mı? Siz federatif yolu açmak için yerel yönetimler raporu hazırlamadınız mı? Size melek HDP'nizle mutluluklar diler, Türk Milletine de İP'in gerçek yüzünü arz ederim.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, ittifaklar, siyasi parti, şeytanlaştırdı, Ak Parti ve MHP, melek, mutluluklar dilerim, ironi, anayasa, oylar, seçim, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı