MHP'li Olcay Kılavuz'dan Güvenlik Korucularına Destek
Haber Detayı
19 Nisan 2021 - Pazartesi 02:34 Bu haber 2265 kez okundu
 
MHP'li Olcay Kılavuz'dan Güvenlik Korucularına Destek
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, güvenlik korucularının sıkıntılarını TBMM'de gündeme getirerek çözüm önerilerini sundu.
MHP Haberi
MHP'li Olcay Kılavuz'dan Güvenlik Korucularına Destek

TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada güvenlik korucularının sıkıntılarını gündeme getiren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, güvenlik korucularının ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşılayıp çocuklarına daha iyi bir yaşam sunabilmeleri için özlük hakları ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesi konusunda düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

 

GÜVENLİK KORUCULARININ AİLESİNE İYİ BİR YAŞAM SUNMASI İÇİN DÜZENLEME YAPILMALIDIR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Teröristlerin korkulu rüyası ve hainlerin hedefi olan 'Ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin.' anlayışıyla, milletimizin huzur ve güvenliği adına imanla ve cesaretle görev yapan, nice şehitleri ve gazileri bağrından çıkaran güvenlik korucularımızın, ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşılayıp çocuklarına daha iyi bir yaşam sunabilmeleri için düzenlemeler yapılmalıdır.'' dedi.

 

KORUCULARIN ÖZLÜK HAKLARI VE EKONOMİK ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLMELİDİR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Bu noktada, korucularımız; sosyal güvencelerinin yeniden ele alınmasını, özlük haklarının, çalışma koşulları ve görev tanımlarının düzenlenmesini, ekonomik şartlarının iyileştirilip statülerinin netleştirilmesini, yurt içi ve yurt dışı görev ücretlerinin artırılıp korucu kanunu çıkartılmasını beklemektedirler. Dualarımız ve desteklerimiz kahraman güvenlik korucularımızla beraberdir. Fedakâr ve cefakâr güvenlik korucularımızı muhabbetle selamlıyorum, saygılar sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, güvenlik korucuları, ekonomik sorunları, özlük hakları, iyileştirilmeli, sıkıntıları giderilmeli, şehit ve gazi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı