MHP'li Mehmet Taytak'tan Davutoğlu'na Sert Tepki
Haber Detayı
30 Ekim 2020 - Cuma 11:16 Bu haber 2723 kez okundu
 
MHP'li Mehmet Taytak'tan Davutoğlu'na Sert Tepki
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, hiçbir MHP'linin MHP düşmanlığı yapan Davutoğlu'na oy vermeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Mehmet Taytak'tan Davutoğlu'na Sert Tepki

Ak Parti'den kaçanların ve MHP'lilerin kendisine oy vereceğini iddia eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Davutoğlu'nun suyu bulandırmak için ortaya çıktığını belirterek, hiç bir MHP'linin MHP düşmanlığı yapan Davutoğlu'na oy vermeyeceğini söyledi.

 

AHMET DAVUTOĞLU'NUN SEÇİM İDDİALARI

 

KRT TV'de Sisler Bulvarı Özel programına katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhur İttifakı içine nifak sokma girişiminde bulunarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2002 yılında olduğu gibi erken seçim isteyerek Cumhur İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakacağını iddia ettiği açıklamasında, ''Bu iktidar 2023 seçimlerini göremez. 2021'de seçim muhtemel, 2022'de büyük ihtimaldir, 2023'e kalması küçük bir olasılıktır. Ak Parti'den kaçan oylara adres Gelecek Partisi. MHP'ye verilen oylar Gelecek Partisi'ne gelecek.'' dedi.

 

MHP'Lİ MEHMET TAYTAK'TAN DAVUTOĞLU'NA SERT CEVAP

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ahmet Davutoğlu, suyu bulandırmak için yine ortaya çıkmış, hiçbiriniz adam değilsiniz ve bunu Türk milletine Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi gösterdiği için MHP düşmanısınız. Ne yaparsanız yapın, ne Cumhur İttifakı'nı ne de Yüce Türk milletini yıkamayacaksınız. Sana oy verecek MHP'li olmaz Serok Ahmet, Fetöcülere ve PKK'lılara koş sen...'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, Hiçbir MHPli, Davutoğluna oy vermez, 2023 Seçimleri, Devlet Bahçeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı