Yumurtalık Ülkü Ocakları'ndan Bayramlaşma Mesajı
Haber Detayı
11 Mayıs 2021 - Salı 22:30 Bu haber 2906 kez okundu
 
Yumurtalık Ülkü Ocakları'ndan Bayramlaşma Mesajı
Yumurtalık Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Tatlısoy, hiçbir mesafenin Ülkücülerin arasına giremeyeceğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Yumurtalık Ülkü Ocakları'ndan Bayramlaşma Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Yumurtalık Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Tatlısoy, Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler gereği yüz yüze bayramlaşma yapılamayacak olmasının burukluğunu yaşadıklarını belirterek, hiçbir mesafenin Ülkücülerin arasına giremeyeceğini ve manevi kucaklaşma ile bayramlaşacaklarını söyledi.

 

CORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE FARKLI BİR BAYRAMLAŞMA YAPACAĞIZ

 

Mübarek Ramazan-ı Şerif 'i geride bırakıp Ramazan Bayramına ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Milletçe içinde bulunduğumuz KOVİD-19 Virüs sebebi ile tedbir amaçlı bu bayram diğer bayramlardan farklı geçecektir. Devletimizin üstün çabaları, Milletimizin feraseti ve kurallara riayet etmesi ile inşallah bu illetten en kısa zamanda kurtulacağız. Ayrıca, Müslüman alemin ilk kıblesi olan Mescidi Aksaya Yapılan Saldırıları şiddet ve nefretle kınıyoruz.

 

HİÇBİR MESAFE ÜLKÜCÜLERİN ARASINA GİREMEZ

 

Bu bayram kucaklaşamayacak, birbirimizle bir araya gelmeyeceğiz. Fakat hiçbir mesafenin aramıza girmeyeceği manevi kucaklaşma ile kucaklaşacağız. İleriki günlerde birçok badirenin üstesinden gelmiş, dahada güçlü birlik ve beraberliğimiz ile Milletçe büyük başarılara imza atarak mutlu günlere ulaşacağımızdan şüphem yoktur. Türk Milletinin ümidi, 57'nci alayı olan Ülkücü Türk Gençliği olarak daha azim ve gayretle Necip Türk Milletinin refahı için var gücümüzle çalışacak, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin 2023 Bölgesinde Lider Ülke Türkiye ve 2053 Dünyada süpergüç Türkiye vizyonu için her anlamda donanımlı kadroları kutlu Ocağımızda yetiştireceğiz.

 

İSLAM ALEMİNİN VE TÜRK MİLLETİMİZİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

 

Allah İhsanı ve bereketini üzerimize sağanak sağanak yağdırdığı Ramazan-ı Şerif'ten nasiplenen ve razı olduğu kullarından eylesin bizleri. Allah yapmış ve yapacak olduğunumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle Necip Türk Milletinin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder,esenlikler getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim. Bayramımız Mübarek olsun.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yumurtalık Ülkü Ocakları, Yasin Tatlısoy, Ramazan Bayramı, mesajı, mesafeler, Ülkücülerin arasına, giremez, Coronavirüs, kutlama mesajı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı