MHP'li Kılavuz'dan Türk Ordusuna Hakaret Edene Tepki
Haber Detayı
29 Kasım 2020 - Pazar 20:32 Bu haber 4654 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz'dan Türk Ordusuna Hakaret Edene Tepki
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Türk Ordusuna ''Satılmış'' ifadesini kullanan Milletvekilini şiddetle ve nefretle kınadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz'dan Türk Ordusuna Hakaret Edene Tepki

''Türk Ordusu satılmış'' diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, vatanın, milletin, bayrağın ve namusun bekçisi olan Türk Ordusuna ''Satılmış'' ifadesini kullanan Milletvekilini şiddetle ve nefretle kınadığını belirterek, aziz milletimizden ve peygamber ocağı şanlı ve şerefli Türk ordusundan derhal özür dilenmesi gerektiğini söyledi.

 

TÜRK ORDUSU ALINAMAZ ve SATILAMAZ

 

Çok kıymetli, saygıdeğer Mersinli hemşerilerim! Dün akşam sizlerin oyu ile seçilmiş CHP milletvekilinin bir TV tartışma programında “Türk Ordusu satıldı” gibi ifadeleri kullanma gafletini ve rezaletini gösteren şahsı sizlerin vicdanına havale ederek değerli Mersinlilere şikayet ediyorum. Çünkü Mersin; partisi her ne olursa olsun vatan, millet, bayrak saygısı olanların diyarıdır. Devletine gönülden bağlı yiğitlerinin memleketi Mersin Soros’un değil Toros’un evlatları diktiğiniz her fidan, attığınız her tohum büyümüyor maalesef. Bazen yaban “Mersin” olarak karşınıza çıkıyor. Güzel Mersinimiz bereketli topraklarıyla aslanlar yatağı ve şehitler otağıdır. Chp Mersin Milletvekilinin  Türk ordusuna yönelik provokatif sözleri maalesef hepimizi derinden yaralamış ve üzmüştür. Türk Ordusu binlerce yıllık şanlı mazisi ile bayrağı lekelememiş sancağı yere düşürmemiş kahramanlar ocağıdır. Alınamaz ve Satılamaz!

 

TÜRK ORDUSU VATANIN MİLLETİN BAYRAĞIN VE NAMUSUN BEKÇİSİDİR

 

Türk Ordusu; vatanın, milletin, bayrağın ve namusun bekçisidir. Havada, denizde ve karada; Türk’ün destanını yazan kahramanlık abidesidir. Mete Han’dan bugüne her çağa Türk’ün mührünü vuran Kızılelma neferleridir. Gazi olup devleşen, şehit olup ölmeyen Türk’ün ta kendisidir. Kızılelma yolunda, Turan idealinde âleme nizamı getirmeye ahdeden, vefalı Türk geldi yine sözüne mazhar olup Necip Türk milletinin masum ve mazlumların hak ve menfaatlerini savunmaya devam eden, içte ve dışta, Libya’dan Karabağ’a hainleri yok eden, Türk’ün ruh kökünden doğan kahramanlar otağıdır. Türk Ordusu; korkusuzluğuyla dünyada eşi benzeri olmayan, gücü, saygınlığı, caydırıcılığı ve merhametiyle dosta güven düşmana korku salan, her zaman ve her yerde yüce Türk milletini en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartmış onur ve gurur kaynağımızdır.

 

TÜRK ORDUSUNA YÖNELİK HADSİZ AÇIKLAMA İÇİN DERHAL ÖZÜR DİLENMELİDİR

 

“Türk Ordusu Satılmış” ifadesini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Gazi Atatürk’ün “Ordu, Türk ordusu!.. İşte bütün milletin göğsünü güven, gurur duygularıyla kabartan şanlı ad!” sözünü, Atatürk’ün partisini ve kurduğu cumhuriyeti idrak edememişler Atatürk’ün kemiklerini sızlatmakta  olanlar bizim için yok hükmündedir. Yüce Türk milletinin gözbebeği olan Türk ordusuna yönelik bu hadsiz ve hudutsuz açıklama ayaklarımızın altındadır. Chp Mersin Milletvekili bu seviyesiz ve utanç verici açıklama sebebiyle aziz milletimizden ve peygamber ocağı şanlı ve şerefli Türk ordusundan derhal özür dilemelidir.

 

TÜRK MİLLETİNİN DUASI VE DESTEĞİ TÜRK ORDUMUZ VE KAHRAMAN ASKERLERİMİZLEDİR

 

Bu vesileyle; şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anarak manevi huzurlarında saygıyla eğiliyor; gazilerimize Cenab-ı Allah’tan sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Asil Türk ordusunun her bir ferdini hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. Büyük Türk milletinin duası ve desteği şanlı ordumuz ve kahraman askerlerimizledir.

 

Resim

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, Türk Ordusuna hakaret, edene tepki, hakarete tepki, satılamaz ve alınamaz, MHP, TSK
Yorumlar
Haber Yazılımı