MHP'li Kaytancı'dan Çukurova Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret
Haber Detayı
05 Şubat 2021 - Cuma 16:32 Bu haber 3164 kez okundu
 
MHP'li Kaytancı'dan Çukurova Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Özlem Şeker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kaytancı'dan Çukurova Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, Şehit Polis Nebi Şeker'in kızı olan ve Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanarak Adana'nın ilk kadın İlçe Emniyet Müdürü ünvanını alan Özlem Şeker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

TÜRK KADINININ HER ALANDA BAŞARILI OLABİLECEĞİ KANAATİMİZ PEKİŞMİŞTİR

 

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Özlem Şeker'i ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Şehit Polis Nebi Şeker'in kızı olan Sayın Özlem Şeker hanımefendinin Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanması, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bekası ve davası için binlerce Şehit vermiş bir Hareketin Kadın Kolları Başkanı olarak bizleri memnun etmiştir. Adana'nın ilk kadın İlçe Emniyet Müdürü olması nedeniyle, Özlem Şeker hanımefendiye yaptığımız ziyaret, bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Söz konusu atama, Türk Kadınlarının her alanda başarılı olabileceği yönündeki kanaatimizi ve inancımızı pekiştirmiştir. Mesleğini çok sevdiğini ve verilen görevde başarılı olmak adına elinden gelenin fazlasını yapacağını beyan eden Sayın Müdürümüze, çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

OMUZLARINA VATAN YÜKÜ YÜKLENEN KADINLARIMIZIN SAYISI ARTMALIDIR

 

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin 'Türk kadını kahramanlıklara imza atan, devlet-i ebed müddet, millet-i ebed müddet anlayışına emek ve güç veren iradedir. Türk kadının omuzlarında vatanın yükü, alınlarında fedakarlığın ışığı, boğazlarında cesaretin madalyaları vardır.' sözlerinde vurguladığı gibi, Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sayın Özlem Şeker hanımefendinin omuzlarına vatan yükü yüklenmiştir. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzelliğin, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinliğin düşünüldüğünde, gelecek nesillerin teminatı olan Türk Kadınlarının, böylesine önemli görevlere getirilmesini önemsiyoruz. Sorumluluğu fazla olan bu tür görevlere, daha fazla kadının atanmasını temenni ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Arife Kaytancı, Çukurova Emniyet, Özlem Şeker, Adananın ilk kadın, Em
Yorumlar
Haber Yazılımı