Adana Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Barınak
Haber Detayı
05 Şubat 2021 - Cuma 10:07 Bu haber 3618 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Barınak
Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, sokaklarda yaşayan evsiz gariban insanlara sahip çıkarken sahipsiz sokak hayvanlarını da unutmadı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Barınak

Sokaklarda yaşayan evsiz gariban insanlara çorba ikram edip kıyafetlerini temin ederek sahip çıkan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, kimsesiz insanlara sahip çıktığı gibi Allah'ın insanlara emanet ettiği sahipsiz sokak hayvanlarına da sahip çıktı.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI KULLANILMAYAN MALZEMELERDEN SOKAK HAYVANLARINA BARINAK YAPTI

 

İhtiyacı olan insanlara yardım kampanyalarıyla öne çıkan çalışmalar yapan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, kış şartları ve salgın sürecinin zor günlerinde iyice sahipsiz kalan sokak hayvanlarına da sahip çıkılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Adana Ülkü Ocakları olarak atıl durumdaki malzemeleri kullanarak sokak hayvanları için yaptığımız barınakları şehrimizin muhtelif yerlerine mama ile birlikte bıraktık. Sokaklarda yaşayan gariban insanlarımıza nasıl sahip çıkıyorsak, Cenab-ı Allah'ın bizlere emanet ettiği sessiz kullarını da unutmuyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, kimsesiz insanlar, sahipsiz sokak hayvanları, kullanılmayan malzemeler, barınak yapıldı, mama dağıtıldı, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı