Adana Valisi Elban'dan Temsa Hakkında Önemli Açıklama
Haber Detayı
05 Şubat 2021 - Cuma 01:24 Bu haber 3680 kez okundu
 
Adana Valisi Elban'dan Temsa Hakkında Önemli Açıklama
Adana Valisi Süleyman Elban, Adana sanayisi için de önemli bir kurum olan TEMSA hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Valisi Elban'dan Temsa Hakkında Önemli Açıklama

Adana İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan ile birlikte son yıllarda sıkıntılı günler geçiren TEMSA Ulaşım Araçları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ziyarette bulunan Adana Valisi Süleyman Elban, geleceği bugüne taşıma vizyonu olan TEMSA gibi üretim yapan tüm kesimleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi. 

 

ZİYARETLE İLGİLİ TEMSA'DAN AÇIKLAMA

 

Ziyarette TEMSA’nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler veren Tolga Kaan Doğancıoğlu, TEMSA’nın 1987'den beri Adana'da bulunan 510.000 metrekarelik üretim tesisinde faaliyetlerini sürdürdüğünü ve yılda 10.000'in üzerinde otobüs, midibüs ve hafif kamyon üretmekte olduğunu ifade ederek, ''Akıllı, sürdürülebilir, insan odaklı araçlarla daha iyi bir gelecek ve çevre dostu teknolojiyle donatılmış araçlar üretmek için çalışmaya devam ediyoruz.'' dedi. 

 

ADANA VALİSİ ELBAN: ÜRETİM YAPAN TÜM KESİMLERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

TEMSA’nın ülke sanayisi için olduğu kadar Adana sanayisi için de önemli bir kurum olduğuna vurgulayarak, üretilen araçların yurt içi ve yurt dışındaki muadillerinin önünde olduğuna dikkat çeken Adana Valisi Süleyman Elban, ziyarette yaptığı açıklamada, ''Akıllı mobilite vizyonuyla geleceğin doğa dostu, sürücüsüz araçlarına yolları emanet etmeye hazırlanan TEMSA’nın her zaman bir adım önde olma, geleceği bugüne taşıma vizyonunun herkese örnek teşkil etmesi gerekir. Bizler de ülkemiz için bu istikamette çalışan, üreten tüm kesimleri desteklemeyi sürdüreceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valisi, Süleyman Elban, Temsa üretimi, Temsa ziyareti, otobüs üretimi, üreten kesimler, destekleyeceğiz, Adana üretimi, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı