MHP'li Kayaalp: Onları Rahatsız Etmeye Devam Edeceğiz
Haber Detayı
05 Ocak 2022 - Çarşamba 12:12 Bu haber 2394 kez okundu
 
MHP'li Kayaalp: Onları Rahatsız Etmeye Devam Edeceğiz
MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Diyarbakır'da oluşturulacak Hatıra Ormanı'na ismi verilen Devlet Bahçeli'den rahatsız olanlara sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Kayaalp: Onları Rahatsız Etmeye Devam Edeceğiz

Diyarbakır'da oluşturulacak Hatıra Ormanı'na ismi verilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Kürt düşmanı olarak göstermeye çalışan TMMOB Diyarbakır Şubesi'ne tepki gösteren MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Türk-Kürt kardeşliğine önem veren Lider Devlet Bahçeli'yi yalan ve iftiralarla Kürt düşmanı olarak lanse etmeye çalışanları, Diyarbakırlılara hizmet ederek rahatsız etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

MİMARLAR ODASI'NDAN HATIRA ORMANI AÇIKLAMASI 

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'in Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerine şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikilerek oluşturulacak Hatıra Ormanı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adının verileceğini açıklaması üzerine, bu karardan rahatsız olan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Diyarbakır Şubesi, ''Kırklar Dağı mevkiine yapılacak hatıra ormanına Devlet Bahçeli'nin ismini vereceklermiş. Neden Amed gibi bir yerde Devlet Bahçeli? Bahçeli Kürtlere karşı konuşan Kürt düşmanı biridir. Kamuoyuna, Kürt toplumuna karşı suç işliyorsunuz. Diyarbakır halkına karşı onlarca emek vermiş ve halkı temsil eden yüzlerce yazar ve sanatçı varken neden Devlet Bahçeli?'' açıklamasıyla MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef aldı.

 

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI KAYAALP'TEN MİMARLAR ODASI'NA TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Kürt düşmanı olarak göstermeye çalışan Mimarlar Odası'na tepki gösteren MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bazı haber sitelerinde yayınlanan bir haberde, bir meslek odasının yapmış olduğu açıklamada Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında Kürt düşmanı imasında bulunmuşlardır. Buna istinaden böyle bir açıklama yapma gereği duyduk. MHP Diyarbakır İl Teşkilatı olarak Yönetim ve nerdeyse bütün üyelerimiz Diyarbakır'lı olup Kürt kökenli vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Kürt kökenli vatandaşlarımızla ilgili sayısız açıklamaları bulunmaktadır. Bunlardan sadece bir tanesini söyleme gereği duyuyoruz, 'Kürt kökenli kardeşlerimiz, milletimizin kopmaz birer mensubudur. PKK ile Kürt kökenli kardeşlerimizi bir görmek cinayettir." Genel Başkanımızın Kürt kökenli kardeşlerimiz ile ilgili olumsuz hiçbir açıklaması yoktur.'' dedi.

 

NEDEN DEVLET BAHÇELİ İSMİNDEN RAHATSIZ OLDUNUZ?

 

Devlet Bahçeli isminden rahatsız olanların halkı kin ve nefrete teşvik ettiğine dikkat çeken MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ''Bahse konu meslek odasının Kürt kökenli vatandaşlarımızın temsilcisi olarak pkk terör örgütünü mü görmektedir, rahatsızlıkları bundan mı kaynaklıdır? Diyarbakır'da yapılmakta olan bir hatıra ormanına Genel Başkanımızın isminin verilmesi bu şahıslara neden bu kadar dokunmakta ve rahatsız etmektedir. Tüm ömrünü Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletine hizmet etmeye adamış Liderimizin isminin verileceği hatıra ormanını biz Diyarbakırlılar olarak gururla karşıladık. Bu konuda malum oda, halkı kin ve nefrete teşvik ettiklerinin farkındalar mı? Yaptıkları açıklamalarının suç olduğunu biliyorlar mı?'' dedi.

 

DEVLETİMİZİN YAPTIĞI HİZMETLERİN ARDINDA DURACAĞIZ

 

Diyarbakır Valiliğinin yaptığı hizmetlerin ardında duracaklarını belirten MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ''Yine aynı meslek odası, Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili hakkında olumsuz bir çok açıklamada bulunmuştur. Valimiz ve B. Belediye Bşk. Vk. olan Sayın Münir Karaloğlu'nun 'Diyarbakır Sahipsiz Değildir' açıklamasına istinaden söz konusu meslek odasının kayyumla ilgili yaptığı olumsuz açıklamaların sebebi acaba Büyükşehir Başkan Vk. Diyarbakır'a yaptığı olumlu hizmetlerden mi kaynaklı? Belediyenin hizmet kurumu olduğunu Diyarbakır'lı hemşehrilerimize göstermesinden mi kaynaklı? 'Diyarbakır Sahipsiz Değildir' açıklamasının neresi yanlış? Diyarbakır'ın sahibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Aziz Türk Milletidir. Devletin başında olan Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisi Sayın Valimiz tabiki bütün Diyarbakırlılar kadar Diyarbakır'ın sahibidir. Biz Diyarbakırlılar olarak Sayın Valimizin Diyarbakır'a yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ederiz. Yaptığı olumlu her hizmetin arkasında olacağımızın bilinmesini de isteriz.'' dedi.

 

ONLARI HİZMETLERİMİZLE RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Terör örgütü ve yandaşlarının Diyarbakır'da MHP'nin yükselişinden rahatsız olduğuna dikkat çeken MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ''Ayrıca MHP'nin Diyarbakır'da hızlı yükselişi terör örgütü ve yandaşlarını son derece rahatsız ettiği ve terör örgütüne muzahir sözde bazı haber sitelerinde Partimizle ilgili ve Parti Yöneticilerimizle ilgili tamamen hayal ürünü, kötü kurgulanmış saçma sapan ve yalan iftiralar içeren haberler yapılmaya devam edilmektedir. Bu haberlere cevap verme gereği duymadığımız gibi verdiğimiz rahatsızlıktanda gayet memnunuz. Diyarbakır'lı hemşehrilerimize hizmet etmekten de gurur duyuyoruz. Şeref namus haysiyet yoksunlari bir kaç iftira ile asılsız dayanaksız hayal ürünü ile bizim ile cirit atacaksa meydan geniş cehennemin dibine kadar bırakmayız peşinizi.'' dedi.

 

Resim

 

Bir doğa, ağaç, çim ve dağ görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Diyarbakır İl Başkanı, Cihan Kayaalp, Diyarbakır, oluşturulacak, Hatıra Ormanı, ismi verilen, Devlet Bahçeli, rahatsız olanlara, sert tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı