MHP'li Büyükataman: Muhalifler Ülkücüleri Anlayamaz
Haber Detayı
05 Ocak 2022 - Çarşamba 09:45 Bu haber 2316 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Muhalifler Ülkücüleri Anlayamaz
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ülkücülerin verdiği mücadeleyi muhaliflerin idrak etme yeteneğine sahip olmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Muhalifler Ülkücüleri Anlayamaz

Milliyetçilik üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk Milletine ve Devletine karşı girişilen hain tertipleri bozan Liderinin ardında dağ gibi duran Ülkücülerin verdiği mücadeleyi muhaliflerin idrak edemeyeceğini söyledi. 

 

ÜLKÜCÜLER HAİN TERTİPLERİ BOZAN LİDERİNİN ARDINDA DAĞ GİBİ DURMAKTADIR

 

Milliyetçilik üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çakma Gandi Kılıçdaroğlu, Sayın Genel Başkanımıza hitaben 'Senin milliyetçilik diye ortada gezmenden de hoşlanmıyorum.' buyurmuş. Neden? Sayın Genel Başkanımız; PKK ile gerçekleştirdiğin ortaklığı deşifre ediyor diye mi, FETÖ ile beraber açtığınız tezgâhı dağıtıyor diye mi? Bir konuda haklı: 'Hiçbir Ülkücü haramzadelere hizmet etmez.' Bu yüzden Ülkücüler; ülkemize ve milletimize karşı girişilen hain tertiplerin karşısında Sayın Devlet Bahçeli'nin etrafında kenetlenerek dağ gibi durmaktadır.'' dedi.

 

MUHALİFLER, ÜLKÜCÜLERİN ONURLU MÜCADELESİNİ ANLAYAMAZ

 

Ülkücülerin verdiği onurlu mücadeleyi muhaliflerin anlayamayacağını belirten MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Zilletin kirli kuyusunda zehirlenen, ziftlenen çakalları bozkurtla karıştıran Kılıçdaroğlu; Ülkücülerin onurlu mücadelesini idrak etme yeteneğine sahip değildir. Terör örgütlerine diyet ödemekle meşgul olan bu zatın beslendiği kaynaklar kaos ve kargaşadan başka bir şey değildir. TL değer kaybetsin, Türkiye diz çöksün diye gece nöbeti tutan, halkı paniğe sevk ederek iç huzursuzluk peşinde koşan Kılıçdaroğlu ve gamlı baykuşları, TL’nin onurundan bahsetmeye kalkıyor. TL’nin onurunu korumak için önce kişinin kendisinde millî bir duruş ve onur olmalıdır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Ülkücüler, verdiği mücadeleyi, muhalifler, idrak edemez, yeteneksiz, sahip değiller, Milliyetçilik, Ülkücülük, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı