MHP'li Kaşlı: Üreticilerin TARSİM Proplemi Çözülmeli
Haber Detayı
19 Haziran 2020 - Cuma 10:15 Bu haber 2361 kez okundu
 
MHP'li Kaşlı: Üreticilerin TARSİM Proplemi Çözülmeli
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, TARSİM poliçe bedellerinin düşürülmesini ve çiftçi borçlarının ertelenmesini istedi.
MHP Haberi
MHP'li Kaşlı: Üreticilerin TARSİM Proplemi Çözülmeli

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde TARSİM konusunda üreticilerin yaşadığı proplemleri Aksaray özelinde bir kez daha gündeme getirerek, TARSİM poliçe bedellerinin düşürülmesini ve çiftçi borçlarının ertelenmesini istedi.

 

DOLU VE ŞİDDETLİ YAĞMUR ÜRETİCİLERİMİZİ ZARARA UĞRATTI

 

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı,  ''Aksaray merkez başta olmak üzere, ilçelerimizde, belde ve köylerimizde son iki haftadır meydana gelen dolu ve şiddetli yağmur yağışı sebebiyle ekili alanlarda ciddi zararlar meydana gelmiştir. Aksaray il ve ilçe teşkilatlarımızdan oluşan heyetimizle birlikte Aksaray İl Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz, Aksaray Ziraat Odası Başkanımız zarara uğrayan alanlarda incelemelerde bulunmuşlardır.'' dedi.

 

ÜRETİCİLERİMİZİN MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİ KONUSUNUN TAKİPÇİSİYİZ

 

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, defalarca gündeme getirilen TARSİM propleminin artık çözülmesi gerektiğini belirterek, ''Bu doğal afet sonucunda çiftçilerimizin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için çiftçilerimizin borçlarının faizsiz olarak iki yıl ertelenmesini, Cumhurbaşkanlığı Fonundan hasar tespit bedelinin sigortalı, sigortasız ayrımı yapılmaksızın tam olarak ödenmesini, TARSİM poliçe bedellerinin düşürülmesini yetkililerden çiftçilerimiz adına talep ediyorum. Başta felaketlerin yaşanmaması ümidiyle çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesİ konusunda takipçisi olacağımızı belirtiyor, ürünleri zarar gören tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, TARSİM proplemi, poliçeler, Çiftçi borçları, üretici proplemleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı