MHP'li Enginyurt: Perinçek'in Olduğu İttifakta Olmam
Haber Detayı
19 Haziran 2020 - Cuma 11:43 Bu haber 3999 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: Perinçek'in Olduğu İttifakta Olmam
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i sert bir dille eleştirdi.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: Perinçek'in Olduğu İttifakta Olmam

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ayasofya Camisi'nin ibadete açılmasına karşı çıkarak MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Danıştay'ı uyarmaya kalkışan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e sosyal medyadan yaptığı açıklamada ve Medya Radar'a verdiği röportajda tepki gösterdi.

 

VATAN HAİNLİĞİNDE ZİRVE YAPMIŞ OLANLAR BİZE AYAR VEREMEZ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Perinçeğin soytarıları! Apo denilen kanlı katille görüntüleri bırakmışlar. Benim geçmişte söylediklerim üzerinden bana sallıyorlar. Dün ne söylenişsem arkasındayım. Vatan hainliğin de zirve yapmış olanlar! Bize ayar veremez, adamın ayarını bozarız. Aydınlık isimli karanlık haddini bil. Ne hale geldik be! Eti budu 5 kuruş etmeyen müptezeller bile, bize ayar vermeye çalışıyor. Kimsin? Desem kim olduğunu anlatamaz. Ederin ne desem? Uygun her fiyata satılığım der. Utanmadan bize ayar vermeye kalkar. Hadi oradan namert çukur. Bizi bilen bilir, sen kendine bak!

 

ÜLKÜCÜ KATİLLERİNİN YOL ARKADAŞI PERİNÇEK İLE AYNI SAFTA OLMAM

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Her kim ki, Ülkücüyüm diyor ve bu hain Perinçek taifesine sıcak bakıyorsa benden uzak dursun. Perinçeğin trolleri, tetikçileri! Beni korkutamaz, susturamazsınız. Sanaldan sallayana kadar, alayınızı beklerim. Hakaret edene misliyle iade ediyorum. Doğu Perinçek, 12 Eylül öncesin de, Aydınlık gazetesinde Ülkücü abilerimizi hedef gösteren ve Şehit olmalarına sebep olan katillerin yol arkadaşıdır. Ne Perinçek ne de onun tetikçileriyle aynı safta olmamı kimse beklemesin. Onlar! Ancak Apo ya yol arkadaşı olur. Kahrolsun Maocular.'' dedi.

 

PERİNÇEK'İN OLDUĞU BİR CUMHUR İTTİFAKI'NI KABUL ETMEM

 

Medya Radar'dan Figen Balcı'ya röportaj veren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Mesela Doğu Perinçek geçen akşam bir TV kanalında diyor ki 'Devlet Bahçeli aklını başına alsın. Ayasofya ile ilgili bu çıkış doğru değildir, Batı ne der, Rusya ne der? AK Parti bu şekilde tahrik edilmemelidir' diye konuştu. Şimdi bu Perinçek kim nasıl sayıyorsa Cumhur ittifakı içinde sayıyorlar. Bana göre Perinçek’in olduğu bir Cumhur İttifakında ben öyle bir Cumhur İttifakını kabul etmem. Perinçek’in desteğine de himmetine de ihtiyacımız yok.'' dedi.

 

BİR ÇİNCİ BİR RUSÇU BİR AVRUPACI BİR AMERİKANCI OLAN PERİNÇEK'İN İPİYLE KUYUYA İNİLMEZ

 

Medya Radar'dan Figen Balcı'nın ''Doğu Perinçek’in böyle bir karşılığı var mı?'' sorusuna cevap veren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Bence mümkün değil Doğu Perinçek’in ne diye peşine gidecekler. Doğu Perinçek’in fikri ne zikri ne ? Çin hayranı, hala dünyada Mao’cu kalmadı, Çin’de bile Mao’cu kalmadı bunlar Mao’cu, Çin’de yok bunlardan… Dolayısı ile şimdi bunu eleştirdiğimizde Biri şunu mu diyecek bize 'Cumhur ittifakında büyük çatlak' Ya kim ki bu; binde 7 oyu olan bir adam, parti. Neyin Cumhur ittifakı ya ki verdiklerine de inanmam. Bir gün gelecek göreceksiniz ki Ak Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanını en ağır şekilde eleştiren adam bu Doğu Perinçek olacak. Çünkü tarih boyunca ipi ile kuyuya inilmemiş ki. Bir gün Çinci olmuş, bir gün Rusçu olmuş, bir gün İngiltere hayranı olmuş, bir gün CIA’e uşaklık yapmış.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Doğu Perinçek, Cumhur İttifakı, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı