MHP'li Karakaya'dan Zevzeklik Tartışmasının Perde Arkası
Haber Detayı
07 Nisan 2021 - Çarşamba 09:51 Bu haber 4313 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Zevzeklik Tartışmasının Perde Arkası
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bildiri eylemini Zevzeklik olarak nitelendirmesinin esas sebebini ortaya çıkardı.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Zevzeklik Tartışmasının Perde Arkası

Muhtıra niteliğindeki bildiriye imza atan 104 emekli Amirale tavsiyelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, bildiriye imza atanların ve destekleyenlerin içinde kendi parti yöneticilerinin olduğunu gören İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bildiri eylemini ''Zevzeklik'' olarak nitelendirmesinin ardında bildiricileri koruma tavrının yattığını söyledi.

 

BİLDİRİYE İMZA ATAN AMİRALLERE TAVSİYE

 

Bildiriye imza atan 104 emekli Amirale tavsiyelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İçlerinde İP ve CHP’de zaten siyaset yapanların olduğu Bildirici Emekli Amirallere tavsiyem, milletin temsilcilerine parmak sallama yerine, parti kurup siyaset yapmalarıdır. Parmak yetkisi sadece milletin temsilcilerindedir. O da 'sallama' yetkisi değil; bu amaçla millet adına 'kaldırma' yetkisidir.'' dedi.  

 

BİLDİRİ İÇİN ZEVZEKLİK DİYEN AKŞENER, İMZACILARI KORUMAK İÇİN BUNU YAPTI

 

Bildiri eylemini Zevzeklik olarak nitelendiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, sorunu zevzeklikle geçiştirmeye çalışmasının perde arkasını açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''İP Genel Başkanı bildiri için 'Kişisel fikrimi söylüyorum; bu bir zevzekliktir.' diyor. Başdanışmanı ve kurmayı Çıray ise, 'Bildirinin altına imzamı atıyorum' diyor. Öyleyse, bu kimin zevzeği? Çınar’a zevzek denmesi bizi ilgilendirmiyor. Lakin, Parti ve Proje fikirlerini de millet merak ediyor. İP Genel Başkanının bildiri için 'zevzeklik' demesi eleştiri değil; tepkileri görünce imzacıları koruma tavrıdır. Dün en yakınındaki başdanışmanı beyanen imzaladı, bugün 1 numaralı imzacı  partinin üst düzey yöneticisi olduğu anlaşıldı. Hayırdır?   İp Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, 1 numaralı imzacının kendi partisinin  Uluslararası Kuruluşlardan sorumlu başkan yardımcısı olduğundan bi haber! İyi mi?'' dedi.
 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, 104 emekli amiral, zevzeklik, neden zevzek dedi, esas sebebi, bildiriyi geçiştiren, deşifre etti, kendi partisinin
Yorumlar
Haber Yazılımı