MHP'li Avcı'dan İhanet Cephesine Karşı Milli Tavır
Haber Detayı
06 Nisan 2021 - Salı 22:28 Bu haber 3643 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan İhanet Cephesine Karşı Milli Tavır
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, milli ve manevi değerlere saldıran ihanet ve husumet cephesine karşı Milli düşünenlerin çoğalmasının önemine dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan İhanet Cephesine Karşı Milli Tavır

Anadolu Ajansı'nın 101. kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ihanet ve husumet cephesine hizmet edip yalan haberlerle milli ve manevi değerlere saldıran basının olduğu yerde, Milli düşünen basının Türkiye'nin savunma gücünün ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

 

MİLLİ BASIN, SAVUNMA GÜCÜMÜZÜN AYRILMAZ PARÇASIDIR

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı'nın tarihi önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Ankara'dan bakan, milli düşünen, 'Önce ülkem ve milletim' diyen, milli ve manevi değerlere saygılı bir basın, ülkemizin savunma gücünün ayrılmaz parçasıdır. Bu gerçeği yaşayarak gören Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 6 Nisan 1920'de kurduğu Anadolu Ajansı da, o dönemde ihanet ve husumet cephesine hizmet eden teslimiyetçi basın varlığı karşısında hayata geçirilmiştir.'' dedi.

 

MİLLİ DÜŞÜNEN GAZETECİLERİN SAYISININ ÇOĞALMASI ELZEMDİR

 

Basın sektöründe milli düşünen gazeteci sayısının çoğalmasının önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bugün de, yine ihanet ve husumet cephesine hizmet eden, milli ve manevi değerlere saldıran, milli iradeye düşman, yalan haberlerle kaos üretmeye çalışan bir basın gerçeği karşısında doğru, tarafsız haber veren, milletimizin sesi olan kurumlarımızın varlığı tesellimiz ve güvencemizdir. Her alanda olduğu gibi basında da milli kurumların, milli gazetecilerin sayısının çoğalmasını elzem görüyoruz. Bu düşüncelerle ülkemizin, milletimizin sesini doğru ve hızlı şekilde tüm dünyaya duyuran Anadolu Ajansı'nın 101. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, değerli yöneticilerini ve çalışkan emekçi kardeşlerimizi tebrik ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, ihanet ve husumet cephesi, karşı duruş, Milli tavır, milli düşünenlerin çoğalması, milli gazeteciler, basın, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı