MHP'li Karakaya'dan Muhalefete Yönelik Müthiş Teşhis
Haber Detayı
24 Mayıs 2021 - Pazartesi 20:23 Bu haber 3487 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Muhalefete Yönelik Müthiş Teşhis
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, muhalefet partisi mensuplarının, bakanlık kapmak için uyguladığı stratejiyi açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Muhalefete Yönelik Müthiş Teşhis

Konya'da yayın yapan Kanal 42 TV'de yaptığı konuşmada, geçmişte Ak Parti'ye muhalifken ağır sözler söyleyen MHP'nin, günümüzde Ak Parti ile iktidar ortaklığı yaptığını ve iktidardan nemalandığını söyleyen Saadet Partisi GİK üyesi Lütfi Yalman'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Cumhurbaşkanı adaylarını bile belirleyemeyen muhalefet partisi mensuplarının şimdiden bakanlık kapma yarışında birbirine girdiğini söyledi.

 

MUHALEFET MENSUPLARI BAKANLIK KAPMAK İÇİN MHP'YE SALDIRIYOR

 

Bakanlık kapmak için birbirine düşen muhalefet partisi mensuplarının, bakanlık kapmanın yolunu MHP'ye düşmanlık etmekte bulduklarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İttifak olarak Cumhurbaşkanı adayı bile çıkaramayanlar, seçime daha 2 yıl varken şimdiden bakanlık paylaşımında birbirlerine düştüler. Bakanlık kapmanın yolu da MHP’ye iftira atıp düşmanlık etmek olmuş. Olmayacak hayal için kendini müfteri ilan ettirmek SP’li Lütfi Yalman’a yakışmadı!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, muhalefet partisi, mensupları, bakanlık kapmak, için strateji, MHP düşmanlığı, yaptılar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı