MHP'li Karakaya'dan Cumhur İttifakı ve Z Kuşağı Yorumu
Haber Detayı
05 Haziran 2021 - Cumartesi 02:10 Bu haber 3762 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Cumhur İttifakı ve Z Kuşağı Yorumu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Z Kuşağının tamamını Cumhur İttifakı'na muhalif olarak göstermeye çalışan muhaliflere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Cumhur İttifakı ve Z Kuşağı Yorumu

HaberTürk TV'de yayınlanan Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna programında, erken seçim konusunu değerlendirirken Z Kuşağının tamamını Cumhur İttifakı'na muhalif olarak gösterme gayretkeşliğine giren Gazeteci Yazar Sevilay Yılman'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, muhalif kanattan Sevilay Yılman'ın Z Kuşağındaki oğlundan etkilendiğini söylemesine cevaben, Cumhur İttifakı'nı destekleyenlerin çocuklarının başka kuşaktan mı olduğunu sordu.

 

SEVİLAY YILMAN ERKEN SEÇİM VE Z KUŞAĞI HAKKINDA NE DEDİ?

 

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, Erken seçim ve Z Kuşağı hakkında yaptığı açıklamada, ''Erken seçimi sadece muhalefet istemiyor, seçmenden dipten gelen bir dalga var. İktidar tarafının göremediği bir şey bu. Seçmen, seçimin bazı şeyleri değiştirebileceğine kanaat getiriyor. Ayrıca, 7 milyonluk Z kuşağı var. Z Kuşağına, Cumhur İttifakı'nın politikaları çok uzak geliyor. Cumhur İttifakı Z Kuşağını kaçırdı. Z kuşağı otoriteyi sevmiyor. İki dilli, elinde bir telefonla dünyayı takip ediyor. Salgın yasakları Z Kuşağını iğrite etti. Sorgulayıcı ve özgürlükçü bir kuşak. Oğlum beni sorguluyor. Çevreci ve hayvansever bir kuşak. Oğlum beni yönlendiriyor. Oğlumun hayvanseverliği neticesinde eve kedi getirdim. Z Kuşağı, Kanal İstanbul ısrarını anlamıyor. Projenin artısını eksisini düşünmeden dayatmaya karşı çıkıyor. Cumhur İttifakı'nın Z Kuşağını yakalaması çok da kolay değil.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEVLÜT KARAKAYA'DAN SEVİLAY YILMAN'A CEVAP

 

Z Kuşağının tamamını Cumhur İttifakı'na muhalif olarak gösterme gayretkeşliğine giren HaberTürk yazarı Sevilay Yılman'a önemli bir hatırlatmada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, Enine Boyuna programında Cumhur İttifakının 'Z Kuşağı'nı hiç bilmediğini iddia etti. Kendisi de Z kuşağını sevgili oğlunun tavır, davranış ve tepkileriyle izah etti. Bu mantıkla soruyorum: Cumhur İttifakındakilerin çocukları başka bir kuşak mı?'' dedi.

 

SEVİLAY YILMAN'IN CEVAP VERMESİ ÜZERİNE MEVLÜT KARAKAYA TEKRAR CEVAP VERDİ

 

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman'ın Z Kuşağı değerlendirmesine, Z Kuşağından olan Cumhur İttifakı mensuplarından bir çok kişi tepki göstererek, Ak Parti ve MHP'yi desteklediklerini ve oy vereceklerini söylediler. Sevilay Yılman canlı yayında MHP'li Karakaya'nın tweet'ini okuyarak, ''Ne ilgisi var?'' diyerek itirazını belirtti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Sevilay Yılman'ın cevabını paylaşarak, ''Sevilay hanım teşekkür ediyorum. Ben de sizin cevabınızı duyurayım. Anlaşılmayan kısımla ilgili olarak: Biz Cumhur İttifakının mensuplarının da evlerinde Z kuşağı olarak tanımladığınız evlatlarımız-torunlarımız var. Tıpkı  sizin gibi bizler de beraber yaşıyoruz'' açıklamasında bulundu.

 

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mevlüt Karakaya, Z Kuşağı, Cumhur İttifakı, çocukları, başka kuşakmı
Yorumlar
Haber Yazılımı