Ali Babacan'ın Deva Partisi'ne Yönetici Dayanmıyor
Haber Detayı
05 Haziran 2021 - Cumartesi 12:04 Bu haber 4539 kez okundu
 
Ali Babacan'ın Deva Partisi'ne Yönetici Dayanmıyor
Ali Babacan'ın Deva Partisi'nde bir türlü sular durulmazken, bir İl Teşkilatı ile daha yollarının ayrıldığı açıklandı.
SİYASET Haberi
Ali Babacan'ın Deva Partisi'ne Yönetici Dayanmıyor

İktidara yürüdüklerini her fırsatta dile getiren yeni kurulan siyasi partilerden Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi ile Ali Babacan'ın Deva Partisi'nde bir türlü sular durulmazken, sürekli olarak parti teşkilatlarını ya görevden alıyorlar ya da teşkilatlar toplu olarak istifa ediyor. Son olarak, Ali Babacan'ın Genel Başkan olduğu Deva Partisi, yaşanan sıkıntılar nedeniyle İstanbul İl Teşkilatı'nı görevden aldı.

 

DEVA PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI GÜROL AYAN'DAN AÇIKLAMA 

 

Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan, İstanbul İl Teşkilatı'ndan ayrılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''15 Ağustos 2020 tarihinde atanmış olduğum Deva Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevimden, partimizin Genel Merkezi'nden SMS yoluyla yapılmış olan tebligat üzerine 4 Haziran 2021 tarihi itibariyle, diğer tüm yönetim ve disiplin kurulundaki arkadaşlarım gibi ayrılmış bulunmaktayım.'' dedi.

 

DEVA PARTİSİ, İSTANBUL İL TEŞKİLATI'NI GÖREVDEN ALDI

 

Sürekli olarak istifalar ve görevden alınmalarla gündeme gelen Ali Babacan'ın Deva Partisi'nde bir İl Teşkilatı daha görevden alındı. Deva Partisi Genel Merkezi'nin sosyal medya hesabından İstanbul İl Teşkilatı'nın görevden alınmasıyla ilgili yapılan açıklamada, ''Partimizin İstanbul İl Yönetimi görülen lüzum üzerine görevden alınmıştır. İlçe başkanlarımız ve ilçe yönetim kurullarımız ise görevlerine devam etmektedir. Yeni görevlendirmeler en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Deva Partisi, İstanbul İl Başkanı, Gürol Ayan, görevden alındı, görevinden ayrıldı, yolları ayrıldı, Deva partisinde sıkıntı, anlaşmazlık, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı