MHP'den Ahmet Davutoğlu'nu Çıldırtacak Bomba Açıklama
Haber Detayı
04 Haziran 2021 - Cuma 12:17 Bu haber 2213 kez okundu
 
MHP'den Ahmet Davutoğlu'nu Çıldırtacak Bomba Açıklama
MHP'den, istifalarla gündemden hiç düşmeyen Gelecek Partisi'ne yönelik Ahmet Davutoğlu'nu kızdıracak bir açıklama geldi.
MHP Haberi
MHP'den Ahmet Davutoğlu'nu Çıldırtacak Bomba Açıklama

Kurulduğu günden bu yana üst düzey yöneticilerinin istifalarıyla gündemden hiç düşmediği halde iktidara yürüdüklerini iddia eden Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu kızdıracak bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, şahsi husumet ve sadece zarar vermek için kurulmuş Gelecek Partisi'nde bir geleceğin olmadığını  Genel Başkan Yardımcısı Neslihan Çevik'in dahi gördüğünü söyledi.

 

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NESLİHAN ÇEVİK'İN İSTİFA AÇIKLAMASI

 

Gelecek Partisi Araştırma Geliştirme ve Bilişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Neslihan Çevik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zorunlu açıklama: Kuruluşundan beri içinde yer aldığım Gelecek Partisi’nden bugün itibari ile  ayrılmış bulunuyorum. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoglu’na ve tüm Gelecek Partililere saygı ve sevgilerimi sunar, kendilerine başarılar dilerim.'' demişti.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FETİ YILDIZ'DAN DAVUTOĞLU'NU KIZDIRACAK İSTİFA YORUMU

 

Ahmet Davutoğlu iktidara yürüme teraneleriyle avunurken, Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Neslihan Çevik'in bile Gelecek Partisi'nde bir gelecek görmediği için istifa ettiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gelecek Partisi kurucularından Geliştirme ve Bilişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Neslihan Çevik, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Neslihan Hanım dahi şahsi husumet ve sadece zarar vermek için kurulmuş bu yapının bir geleceği olmadığını görmüş.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Neslihan Çevik, Gelecek Partisi, istifa etti, çıldırtacak yorum, kızdıracak açıklama, MHP, iktidara yürüyoruz, Davutoğlu
Yorumlar
Haber Yazılımı