Yıldıray Çiçek'ten Vefasız Akşener'den Kurtulun Tavsiyesi
Haber Detayı
25 Eylül 2022 - Pazar 09:17 Bu haber 3425 kez okundu
 
Yıldıray Çiçek'ten Vefasız Akşener'den Kurtulun Tavsiyesi
MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, vefasızlığın kitabını yazan Meral Akşener'den kurtulmaları yönünde siyasetçilere tavsiyelerde bulundu.
SİYASET Haberi
Yıldıray Çiçek'ten Vefasız Akşener'den Kurtulun Tavsiyesi

Siyasi hayatında vefasını gösteren sözler sarfettiği tüm liderlerine ihanet eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na vefasını sunması hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, vefasızlığın kitabını yazan Meral Akşener'den kaçıp kurtulması için Kemal Kılıçdaroğlu'na tavsiyelerde bulundu.

 

VEFASIZLIĞIN KİTABINI YAZAN AKŞENER'İN ZİKZAK VE ÇELİŞKİLERİ

 

MHP'ye ihanet ettikten sonra kurduğu İyi Parti'nin diğer siyasi partilerle siyasi birliktelik yapmasına yönelik eleştirilere cevap veren Meral Akşener, ''İyi Parti'yi, CHP ve HDP ile yanyana getirme çabasını, çok çirkin, saygısız ve ayıp buluyorum.'' demişti. İlerleyen zamanlarda, İyi Parti'yi kurma nedeninin gereğini yerine getiren Meral Akşener, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin masa altından destek verdiği ve CHP'nin başrol oynadığı 6'lı muhalif ittifakın bir parçası oluvermişti. Siyaset yaptığı DYP, Ak Parti ve MHP'de vefasını gösteren sözler sarfettiği tüm liderlerine ihanet eden Meral Akşener, son olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na vefa gösterisi yaptı. Üstelik, daha önce Türkeşçi dediği Babasının aslında CHP'li olduğunu itiraf ederek... Ve Türk milletinin Kürtler de dahil önemli bir kısmının tepkisini kazanan İsmet İnönü ile Babasının fotoğrafları bulunduğunu hatırlattığı için siyaseten kendi ayağına sıkarak...

 

BABASININ CHP'Lİ OLDUĞUNU İTİRAF EDEN AKŞENER'İN KILIÇDAROĞLU'NA VEFA SUNMASI

 

CHP'den kiralık Milletvekili talep etmesiyle ilgili Kılıçdaroğlu'na vefasını sunarken, daha önce Türkeşçi dediği Babasının CHP'li olduğunu itiraf eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''CHP'ye İyi Parti olarak teklif götürdük. Bu arada CHP benim babamın partisi. Rahmetli babamın rahmetli İnönü ile fotoğrafı var. Sonra paylaşırız... 5 Milletvekilimiz vardı, Kılıçdaroğlu'ndan 15 Milletvekili talep ettim. Kendisine herhalde ölünceye kadar şükran duyacağım. Ben sülaleme 'Sayın Kılıçdaroğlu'nu çocuklarıyla beraber' vasiyet ettim. Başlarına bir şey gelirse bendedir, bizdedir." dedi.

 

YILDIRAY ÇİÇEK'TEN VEFASIZLIĞIN KİTABINI YAZAN AKŞENER HAKKINDA KILIÇDAROĞLU'NA TAVSİYE

 

Siyasi hayatında vefasını gösteren sözler sarfettiği tüm liderlerine ihanet eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na vefasını sunması hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Meral Akşener, 'Uzun süredir DYP'yi bırakıp başka bir partiye geçeceğim yolunda spekülasyonlar yapılıyor. Ben 1993 yılı Kasımında DYP'ye üye olup nikâh kıydım. Benim nikâhım 'Katolik Nikahı' gibi boşanması olmayan bir nikahtır. DYP üyesi olmayı şeref sayıyorum. Benim evladıma bırakacağım tek miras DYP'dir" dedi Çiller'i sattı. 'Oğlum Fatih'in üzerine yemin ediyorum ömrüm boyunca Sayın Bahçeli'ye yanlışım olmaz' dedi Liderimizi sattı. Yine sülale, yine çocuk karıştırıp Kılıçdaroğlu'na söz vermiş... Kaç Kılıçdaroğlu kaç...'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Basın Danışmanı, Yıldıray Çiçek, vefasızlığın, kitabını yazan, siyasetçiden, kurtulmaları yönünde, tavsiyeler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı