MHP'li Kanlı'dan Yerel Seçim ve Depremzede Açıklaması
Haber Detayı
12 Ekim 2023 - Perşembe 19:29 Bu haber 1646 kez okundu
 
MHP'li Kanlı'dan Yerel Seçim ve Depremzede Açıklaması
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yerel seçim hazırlıkları ve depremzedelere yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı'dan Yerel Seçim ve Depremzede Açıklaması

İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile yerel seçim hazırlıkları ve depremzede vatandaşların barınma şartlarına yönelik istişare toplantısı düzenleyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, sahadan elde edilen verilere göre Adana’da yerel seçimlerden başarıyla çıkacaklarının bugünden belli olduğunu söyledi. 

 

MEVCUT DURUM, PLAN VE PROJELER ELE ALINDI

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, olağan İl Yönetim Kurulu toplantısında yerel seçimlere yönelik hazırlıkları istişare etti. Toplantıda, Mayıs ayında yapılan seçimlerden elde edilen veriler ve yapılan gözlemlerden de yararlanılarak MHP açısından Adana’da mevcut durum, plan ve proje taslakları ele alındı.

 

Adana’da yerel seçimlerden başarıyla çıkacaklarını ifade eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Sahadan elde ettiğimiz veriler mutluluk verici. Vatandaşlarımız, MHP’nin, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimde çok güçlü bir iktidar kuracağına inanıyor. Hemşehrilerimiz MHP’ye, Cumhur İttifakı’na güveniyor. Ancak biz asla rehavete kapılmayacağız. Her geçen gün daha çok çalışacağız, çalışmalıyız.'' dedi. 

 

DEPREMZEDE AİLELERİN DURUMU

 

Aynı toplantıda, depremzede ailelerin barındığı merkezlerdeki şartlar da gündem maddesi olarak görüşüldü. Söz konusu merkezlerde depremzede vatandaşların ayni ihtiyaçları, sağlık, eğitim hizmetlerine erişim, sorun, beklenti ve taleplere dair rapor paylaşıldı.

 

Depremzedelerin sorun ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin büyük önem verdiği depremzede vatandaşlarımızı asla unutmadık, unutmayacağız. İnancımız, kültürümüz yardımlaşmayı emrediyor. Her vatandaşımızın sorunu hepimizin sorunudur.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, MHP Adana, Yusuf Kanlı, yerel seçim, depremzedeler
Yorumlar
Haber Yazılımı