MHP'li Kanlı'dan Adana Hakkında Çıkarılan Yaygaraya Cevap
Haber Detayı
14 Aralık 2023 - Perşembe 19:53 Bu haber 1599 kez okundu
 
MHP'li Kanlı'dan Adana Hakkında Çıkarılan Yaygaraya Cevap
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana'daki Yerel Seçim hedeflerine yönelik son günlerde çıkarılan yaygaralar hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı'dan Adana Hakkında Çıkarılan Yaygaraya Cevap

Cumhur İttifakının Adana'daki Yerel Seçim hedeflerine yönelik son günlerde çıkarılan yaygaralar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana'da Cumhur İttifakı ruhunu zedelemeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, bulanık suda balık avlamak isteyenlere fırsat verilmeyeceğini söyledi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK MESAJLAR

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimine yönelik Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik ruhu içinde çalıştıklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Cumhur İttifakı olarak biçim için önemli olan başta Büyükşehir Belediyesi ve beraberinde 15 ilçenin tamamını kazanmaktır. Hepimiz bu hedefe yoğunlaştık. Yine Cumhur İttifakı olarak bu hedefi yakalamak için azimliyiz, kararlıyız ve birlik, beraberlik ruhu içinde çalışmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin hepimize öğrettiği ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini benimseyen Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in ortaya koyduğu iradenin ve yine Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e has disiplin ve vakarın Türkiye ve Türk Milleti için ne ifade ettiği bilinmektedir. Teşkilatlarımız ve tüm mensuplarımızla Sayın Bilge Liderimizin gözünün içine bakmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

BULANIK SUDA BALIK AVLAMAYA ÇALIŞANLARA ADANA'DA FIRSAT VERİLMEYECEK

 

Cumhur İttifakının Adana'daki Yerel Seçim hedeflerine yönelik son günlerde çıkarılan yaygaralara tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''İhanet ve husumet cephesine karşı köprülerde, meydanlarda kurulmuş Cumhur İttifakı ruhunu zedelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bulanık suda balık avlamak isteyenlere fırsat verilmeyecektir. Hiç kimse merak etmesin, Adana Cumhur İttifakı’nındır, bizimdir, hepimizindir. 31 Martta kazanan Adana’mız olacaktır, kıymetli hemşehrilerimiz, değerli vatandaşlarımız olacaktır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Adana, Çıkarılan, Yaygaralara Cevap
Yorumlar
Haber Yazılımı