MHP'li Kaba'dan Müsavat Dervişoğlu'nun Esas Amacı
Haber Detayı
06 Mayıs 2022 - Cuma 11:07 Bu haber 2644 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Müsavat Dervişoğlu'nun Esas Amacı
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Müsavat Dervişoğlu'nun MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef almasının perde arkasını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Müsavat Dervişoğlu'nun Esas Amacı

MHP’ye verilen oyların Ak Parti'ye verilmiş sayılacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap veren ilk siyasetçilerden olan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Müsavat Dervişoğlu'nun durup dururken MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef almasının esas nedenini açıkladı. 

 

İYİ PARTİ'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU, MHP HAKKINDAKİ SÖZLERİNİN CEVABINI ALMIŞTI

 

İzmir'de partilileriyle bayramlaşırken ''MHP olmasaydı Ak Parti bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla MHP'ye verilmiş oyların aslında Ak Parti'ye verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." sözlerini sarfeden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap veren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Müsavat Dervişoğlu'nun mantığına göre, İP'e verilen oyların da CHP'ye hatta gizli ortakları terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye verilmiş sayılacağını belirterek konuyu kapatmıştı. Ancak MHP'li Yaşar Kaba, yeni açıklamasıyla meselenin bir başka boyutunu gündeme getirdi.

 

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU, SON HAMLESİNİ NEDEN YAPTI?

 

MHP ve Cumhur İttifakı'nı eleştirirken sözlerinin yol açacağı bumerang tahribatını hesap edemediği için sosyal medyadaki binlerce Ülkücü tarafından ağzının payı verilen Müsavat Dervişoğlu, Ak Parti ve MHP arasında bir mesele yokken durup dururken Cumhur İttifakı'na neden fitne sokmaya çalıştı? Müsavat Dervişoğlu, akrep misali fıtratının gereğini mi yapıyor? Mankurtlaştığı için mi böyle davranıyor? MHP’yi ele geçiremediği için içindeki kinini mi kusuyor? Türk milliyetçilerine ezeli düşman olanlarla ortak olmanın gereğini mi yapıyor? Yoksa, başka bir mesele mi var?

 

İYİ PARTİ'DEN ATILMA YA DA PASİVİZE EDİLME KORKUSU

 

Kurulduğu günden bu yana MHP'den İyi Parti'ye geçen Türk Milliyetçisi kökenli siyasetçileri birer birer partisinden atmaya çalışan Meral Akşener, son olarak Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu'nu pasifize etmişti. Acaba pasivize olma ya da partiden atılma sırası kime geldi? Müsavat Dervişoğlu'nun son hamlesinin esas nedeni hakkında açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, bir kenara atılma korkusu yaşayan Müsavat Dervişoğlu'nun MHP'den sonraki yeni kapısında yeni kimliğini güçlendirmek için çaba sarfettiğini söyledi.  

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NUN SON HAMLESİ HAKKINDA DEĞERLENDİRME 

 

Müsavat Dervişoğlu'nun son açıklamasını, İyi Parti'den atılan ya da partideki görevlerinden alınarak pasivize edilen Türk Milliyetçisi kökenli siyasetçilerin yaşadığı akıbeti yaşama korkusuyla yaptığına dikkat çeken  MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pençesine düştüğü ruh tıkanması neticesinde, yalaka sözleriyle İP’te tutunmaya çalışan Müsvedde Dervişoğlu’nun özgeçmişinde parlak hiçbir safha yoktur. Ömrünü duvar örmeye adamış, bir süre sonra hakikat duvarının ne tarafında kaldığını hatırlayamaz bir duruma gelmiştir. Sürekli zillet aynasının baktığı yere bakmaktan zihni tutulmuş, hakikati olmayan sözleri kendi hayatının firarisi olmuş, terecilere bile tere satmaya kalkan bir yaratığa dönüşmüştür. Kendi ihanetinin içinde boğuldukça körleşen, kapılarını bütün iyi! ihtimallere kapalı tutan, hayatı kum saati gibi sürekli geriye sayan, her türlü renge evrilebilme yeteneğini gururla ortaya koyan bu zat oynak zeminde tekinsiz bir dolambaca girmiştir. İP müdiresinin fitne korosundan kovulmaktan, zillet denkleminin sonuçsuz parçaları içerisinde paçavra gibi bir kenara atılmaktan korkmakta, hakikatsiz bir niyazın peşinden koşmaktadır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, MHP, Cumhur İttifakı, hedef alan, siyasetçinin, esas amacı, perde arkası, ittifaklar, siyaset, siyasi partiler
Yorumlar
Haber Yazılımı