MHP'li Hüseyin Sözlü'den Sert Sözler: Alçaklığın Sınırı Yok
Haber Detayı
01 Eylül 2022 - Perşembe 15:16 Bu haber 3294 kez okundu
 
MHP'li Hüseyin Sözlü'den Sert Sözler: Alçaklığın Sınırı Yok
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, çok sert sözlerle İHA ve SİHA düşmanlığı yaparak Selçuk Bayraktar'ı hedef alanlara tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Hüseyin Sözlü'den Sert Sözler: Alçaklığın Sınırı Yok

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün tekrar Cumhurbaşkanı adayı olmasını sağlamak için Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu dışındaki tüm siyasi partileri hedef alan MHP ve Ülkücü düşmanı Gazeteci Levent Gültekin'in İHA ve SİHA'ları üreten Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef almasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Savunma Sanayiini Bayraktar İHA lardan müteşekkil sayıp damat vurgusu yapan Levent Gültekin'in alçaklıkta sınır tanımadığını söyledi.

 

İHA VE SİHA DÜŞMANI LEVENT GÜLTEKİN'İN ABDULLAH GÜL SEVGİSİ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözler sarfeden Gazeteci Levent Gültekin, yazılarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren bir yazar. MHP ve Ülkücü düşmanlığı bilinen Levent Gültekin'in derdi, adını sık sık gündeme getirdiği Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün tekrar Cumhurbaşkanı adayı olmasını sağlamaktır. Ulusalcıların Abdullah Gül’e yönelik Atatürkçülük konusundaki eleştirilerini yumuşatmak isteyen Levent Gültekin, Abdullah Gül’e Atatürk düşmanı demenin çok büyük ayıp ve haksızlık olduğunu söyleyebilmişti.

 

20 yıllık Ak Parti döneminde sorumluluk almışların 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olamayacağını açıklayan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın sözlerinden rahatsız olan Levent Gültekin, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nu savunmuştu ancak esas derdinin Abdullah Gül’ün 6'lı masa adayı olmasının önündeki engelleri kaldırmak olduğunu belli etmişti.

 

LEVENT GÜLTEKİN'İN İHA VE SİHA DÜŞMANLIĞI

 

Terör örgütü PKK ve FETÖ gibi Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'lardan rahatsız olduğunu Halk TV'de dile getiren Levent Gültekin, Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki büyük atılımlarını küçümsediği açıklamasında, ''Bayraktar yapmışlar diye zannediyorlar ki Süper Güç oluyoruz. Lan yaptığın bir helikopter bir de uçak. Uçak dediğin de küçük bir şey.'' sözleriyle İHA ve SİHA'ları hedef almıştı.

 

Olası bir iktidar değişikliğinde İHA, SİHA ve diğer savunma sanayi hamlelerinin yavaşlatılması veya durdurulması ihtimali konusunda sorulan bir soruya cevap veren Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ''En ufak değişiklik, farklı ajandalarla yapılmış eylemlerin her biri bu projeleri yok etmeye yeter.'' demişti. Selçuk Bayraktar'ın bu sözleri üzerinden terör örgütü ile mücadelede ve sınır ötesi operasyonlarda başarısı ispatlanan İHA ve SİHA'ları hedef almaya devam eden Levent Gültekin, ''Koca bir ülkenin savunma sanayini tek bir kişiye bağlamışlar o da başarısını tek bir kişiye yani kayınpederine bağlamış sonra da 'ya kayınpederim giderse' diye feveran ediyor. Burası muz cumhuriyeti mi?'' dedi.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN LEVENT GÜLTEKİN'E TEPKİ

 

Selçuk Bayraktar'ın sözleri üzerinden İHA ve SİHA'ları hedef almaya devam ederken Türkiye'nin Savunma Sanayiindeki başarılı üretimi damatlık vurgusu yaparak yıpratmaya çalışan Gazeteci Levent Gültekin'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Alçaklığın da sınırı yok. Savunma Sanayiini Bayraktar İHA lardan müteşekkil sayıp damat vurgusu yapıyor. Oysa MMU, HSS ve yüzlerce mühimmatı kendisi üreten Türkiye var. Binlerce proje devam ediyor. Bilmezler ki Sikorsky 1917 komünist devriminden sonra Kiev'den gidip ABD'li olmuştu.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Savunma Sanayi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı