MHP'li İpek: Gerekirse Yeniden Bir Destan Yazarız
Haber Detayı
30 Ağustos 2022 - Salı 11:45 Bu haber 2240 kez okundu
 
MHP'li İpek: Gerekirse Yeniden Bir Destan Yazarız
MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, oynanan oyunların farkında olduklarını hatırlatarak, oyunları bozmak için gerekirse yeni bir destan yazmaya hazır olduklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li İpek: Gerekirse Yeniden Bir Destan Yazarız

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Büyük Taarruz’dan 30 Ağustos zaferine, İzmir’in kurtuluşundan barış antlaşmalarına giden yola kadar Kurtuluş Savaşı sürecinin destansı bir mücadele olduğuna dikkat çekerek, Ergenekon Destanı'nı yazan Türk Milletinin 100 yıl önce Kurtuluş Savaşı ile yeni bir destan yazdığını söyledi.

 

HAYATI DESTAN OLAN TÜRK MİLLETİ KURTULUŞ SAVAŞI'NDA YENİ BİR DESTAN YAZDI

 

Kurtuluş sürecinin, Birinci Dünya Savaşı’nın sonuçlarını reddeden, bir bakıma 20. yüzyılın başındaki emperyalist ezberleri bozan büyük bir dönemin adı olduğuna dikkat çeken MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, ''Türk’ü yok etmek, Anadolu’dan atmak, Malazgirt’in intikamını almak isteyen emperyalistlere 100 yıl önce büyük bir ders verdik. Türk’ün en zor döneminde bile yeniden destan yazdığını gösterdik. Ergenekon’dan çıkış gibi, boyunduruktan kurtuluş destanı yazdık.'' dedi.

 

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI YAD EDİYORUM

 

Kurtuluş savaşından 100 yıl sonra Türkiye üzerinde oynanan oyunların bitmediğini kaydeden MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, “Bilsinler ki, Türkler esaret altında yaşayamaz. Bilsinler ki, Türkler vatansız yaşayamaz. Bilsinler ki her Türk yeni bir destan yazmak için zaman kollar. Bu bayrak dalgalanmak için rüzgâr bekler. Ülkeme diş bileyenlerin bunu böylece bilmesini isterim. Bu vesile ile bu topraklar için canını verenleri rahmetle anıyorum. Kurtuluş mücadelesi veren, yokluklar içerisinde yeni bir devlet kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarlığımızı da bir kez daha ifade ediyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Tokat İl Başkanı, Mustafa İpek, oynanan oyunlar, farkındayız, oyunları bozmak, gerekirse, yeni bir destan, yazmaya hazırız, 30 Ağustos, Zafer Bayramı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı