MHP'li Gölgeli: Bin Kere Doğsam Yine Ülkücü Olurdum
Haber Detayı
19 Temmuz 2021 - Pazartesi 10:51 Bu haber 2165 kez okundu
 
MHP'li Gölgeli: Bin Kere Doğsam Yine Ülkücü Olurdum
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, adına Eski denilen yanar dönerlerin davasına ihanet edip Ülkücülük tasladığı bir dönemde, gençliğini davasına feda eden Ülkücüleri anlattı.
MHP Haberi
MHP'li Gölgeli: Bin Kere Doğsam Yine Ülkücü Olurdum

Küresel güç ve yerli işbirlikçilerinin Milliyetçi Ülkücü Hareket'e saldırılarının arttığı ve adına Eski denilen yanar dönerlerin davasına ihanet ettiği halde hala Ülkücülük taslamaya çalıştığı bir dönemde, sadakati ilmek ilmek yüreğine işleyen Ülkücülerin fedakarlığına dikkat çeken MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, gençliğini davasına feda eden Ülkücülerin Hilal olup yere düşmediğini, Sancak olup kirlenmediklerini belirterek, bin kere dünyaya gelse bin kez Ülkücü olacağını söyledi.

 

BİN KERE GELSEM DÜNYAYA, BİN KERE ÜLKÜCÜ OLURUM! 

 

Şahsi bütün vazgeçişlerini, Yüce Türk Milletine armağan eden yiğitler bilirim. Ve tarih yazmanın, feda etmekten geçtiğine de şahidim. Ki, yiğitler otağıdır Ülkücü Hareket. Gençliğini, geleceğini feda edenler çoktur. Sayısı binler, yüz binler, milyonlar. Nişanlısına hayırlı bir kısmet dileyerek darağacına yürüyenler. İdam sehpasına omuz omuza gidenler. ''Ülkücülerin nişanı pek yakındır" diyerek yağlı urganı titretenler. "Allah için ölmek güzel" cesaretiyle, infaz erkanını ürkütenler.

 

DAVAMIZ UĞRUNA BİR NESLİMİZİ FEDA ETTİK

 

Hangi birini sayalım? Birer birer değil, biner biner öldük. Bu uğurda, bir neslimizi feda ettik. "Hal böyleyken, rahat yaşamak, zevke sefaya düşkün yaşamak hangi Ülkücünün haddine" dedik. Tarihe yön veren yiğitlerin emaneti bu davada, sadakati ilmek ilmek yüreğimize işledik. Emin olun ki; bu vatanı en güzel biz sevdik. Bu vatan uğruna en güzel biz öldük. En güzel şiirleri biz yazdık. En güzel türküleri biz söyledik. En güzel sevdaları biz yaşadık. Gençlik, gelecek. "Feda olsun" dedik, bir an olsun pişmanlık duymadık. Hamdolsun!

 

HİLAL OLDUK, YERE DÜŞMEDİK. SANCAK OLDUK, KİRLENMEDİK.

 

Türk asrına yemin ettik, Türk nesline söz verdik. Allah'a şükürler olsun ki; hilal olduk, yere düşmedik. Sancak olduk, kirlenmedik. Ömrümüzün hiçbir döneminde, ihanete düşmedik. Sadakati namus bildik, Ülkücülüğümüzü şeref nişanesi olarak yüreğimizde taşıdık. Ben, Zeynel Uğur Gölgeli. Bin kere gelsem bu dünyaya, bin kez Ülkücü olurum. Teşkilatımın emrinde, Bilge Liderin izinde, Üç Hilal'in gölgesinde olmayı şeref bilirim. Rabbim, davamızı muzaffer eylesin. Ülkücü Hareket var olsun!

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin İl Başkanı, Zeynel Uğur Gölgeli, Devlet Bahçeli, MHP, Ülkücü kalabilmek, sadakat, fedakarlık, Ülkücü olmak, Ülkücü Hareket, dava uğruna, gençlik
Yorumlar
Haber Yazılımı