MHP'li Feti Yıldız: Onlarla Aynı Sipere Girdiler
Haber Detayı
27 Ekim 2021 - Çarşamba 10:58 Bu haber 2118 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız: Onlarla Aynı Sipere Girdiler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Irak ve Suriye tezkeresine Hayır oyu verenlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız: Onlarla Aynı Sipere Girdiler

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresine Hayır oyu veren siyasi partilere tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türk Askerinin Irak ve Suriye'de terörle mücadele etmesini istemeyen CHP ve HDP'nin, terör örgütleri PKK/YPG ve IŞİD’le aynı sipere girdiğini söyledi.

 

HAYIR OYU VERENLER ONLARLA AYNI SİPERE GİRDİLER

 

TSK'nın Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, CHP ve HDP'nin Hayır oyuna ve Deva Partisi'nin çekimser oyuna karşı Ak Parti, MHP ve İyi Parti'nin Evet oylarıyla TBMM'de kabul edildi. Tezkereyi kabul etmeyen siyasi partilerin kararlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terör tehdidine karşı uluslararası hukuk çerçevesinde Irak ve Suriye’deki terör örgütlerinin saldırılarını bertaraf etmek ve kitlesel göçü önlemek için Anayasanın 92. maddesine göre Cumhurbaşkanına yetki verilmesi oylamasında CHP, HDP ve PKK/YPG -IŞİD’le aynı sipere girmiştir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Irak ve Suriye, tezkeresi, Hayır oyu verenler, yönelik, onlarla, aynı sipere, girdiler, siyasi partiler, MHP, Ak Parti.
Yorumlar
Haber Yazılımı