MHP'li Feti Yıldız: Muhalifler Yakında Yön Değiştirecek
Haber Detayı
08 Mart 2022 - Salı 11:36 Bu haber 1783 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız: Muhalifler Yakında Yön Değiştirecek
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhaliflerin yakın zamanda yön değiştirme manevrası yapacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız: Muhalifler Yakında Yön Değiştirecek

Kendilerini siyaseten var eden partilere ihanet edip Cumhur İttifakı'nı yıpratmak için birliktelik oluşturan muhalif siyasetçilere, Milliyetçi Ülkücü Hareketin kabiliyetini sınamaya kalkanların deneyimlerinden faydalanma tavsiyesinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, koltuk pazarlığı yaparak birliktelik oluşturan zillet İttifakı siyasetçilerinin, yakın zamanda yön değiştirme manevrası yapacağına yönelik öngörülerini açıkladı.

 

KENDİLERİNİ VAR EDEN PARTİLERE İHANET EDEN SİYASETÇİLERE TAVSİYE

 

Kendilerini siyaseten var eden partilere ihanet edip Cumhur İttifakı'nı yıpratmak için birliktelik oluşturan siyasetçilere, Ülkücülerin kabiliyetini sınamaya kalkanların deneyimlerinden faydalanma tavsiyesiyesinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Kendilerini siyaseten var eden parti içerisinde iktidar mücadelesinden sonuç alamayan bazı aktörler trajikomik durumlara düşüyorlar. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne karşı mücadele eden siyasi ve ekonomik elitlerin kaybettikleri üstünlüğü yeniden kazanmak için yapamayacakları oyun, kuramayacakları tezgah yoktur. Eksantriklere tavsiye; Milliyetçi Ülkücü Hareketin kabiliyetini, cesaretini, etkilerini sınamaya kalkanların deneyimlerinden faydalanın.'' dedi.

 

SENARYOLARININ TUTMAYACAĞINI ANLAYAN MUHALİFLER YAKINDA YÖN DEĞİŞTİRECEK

 

Koltuk pazarlığı yaparak birliktelik oluşturan zillet İttifakı siyasetçilerinin yakın zamanda yön değiştirme manevrası yapacağına yönelik öngörülerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Pazarlık Partileri söz ve fiilleriyle siyasi alanı yozlaştırıyor. Koalisyonlar geçici anlaşmaları, ittifaklar ise sürekli birlikleri tanımlamada kullanılmalıdır. Koltuk üzerine pazarlık içeren beraberlikleri ittifak olarak adlandırmak doğru bir tarif değildir. Zillet, karşıtların yıkım üzerine yatay olarak birleşmesinden meydana gelmiştir. Gelecek senaryolarının mutlak butlanla malül olduğunu zillet de bizim kadar bilmektedir. Netice İtibariyle, Zillet’in yakın bir zaman diliminde süratle yön değiştirme ameliyesine birlikte tanık olacağız.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, muhalifler, yakın zamanda, yön değiştirecek, manevra yapacak, ittifak kuranlar, koltuk pazarlığı, yapanlar, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı