MHP Adana İl Başkanlığı: Bu Yaptıklarınız Hainliktir
Haber Detayı
07 Mart 2022 - Pazartesi 19:50 Bu haber 2258 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığı: Bu Yaptıklarınız Hainliktir
MHP Adana İl Başkanlığından yapılan açıklamada, yalan ve fitne üretenlere yönelik sert ifadeler kullanılarak tepki gösterildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığı: Bu Yaptıklarınız Hainliktir

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın, Türkiye'yi ayçiçek yağı stoku açısından sıkıntıya soktuğuna yönelik açıklama yapanlara ve bu konuda haber yapanlara tepki gösteren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaşan MHP Adana İl Başkanlığı, Türkiye'de yağ kıtlığının olmadığını ancak kriz çıkmasından siyaseten nemalanmak isteyen hainler ile stokçuluktan para kazanma derdine düşen hainlerin olduğu değerlendirmesinde bulundu.

 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI'NDAN AYÇİÇEK YAĞI AÇIKLAMASI

 

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın Türkiye'de gıda piyasalarında arz eksikliğine yol açarak, ayçiçek yağı gibi bazı temel gıda ürünlerinde yeterli stok bulunmadığı iddiaları üzerine bilgilendirmelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye'nin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunduğunu ve bu konuda yapılan spekülasyonlara halkın inanmaması gerektiğini belirterek, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan son gelişmelerin yakından takip edildiğini ve bitkisel yağ arzında sorun yaşanmaması için her türlü tedbirin alındığını söyledi. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN KITLIK TELLALLIĞI YAPANLARA SERT TEPKİ

 

Çukurova bölgesinde başlayacak ilk ayçiçek yağı hasadına kadar gerekli her türlü planlamanın yapıldığını belirten Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaşan MHP Adana İl Başkanlığı, ayçiçek yağı kıtlığı olduğunu söyleyenlere ve stokçuluk yapanlara tepki gösterdiği açıklamasında, ''YAĞ kıtlığı yok, yağ zamlansın diye kriz simsarlığı yapan hainler var. Kimi hainler siyasi nema, kimi hainler kasa hesabı derdinde. TÜRK MİLLETİ; Savaşa girilsin, kriz çıksın, kıtlık olsun, hükümet düşsün diye dua eden, yalan ve fitne üreten, Türkiye ve Türk Milleti için zerre kaygısı olmayan, terör örgütleriyle siyasi akrabalık bağı kuran zillet ve zulmet odaklarına değil; DEVLET'e itibar eder.'' denildi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Tarım ve Orman Bakanı, Vahit Kirişci, ay çiçek yağı, stoklar, üretim, kıtlık, yeterli stok, Çukurova hasadı, Rusya Ukrayna, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı