MHP'li Başkan Çay'dan Çocukları Sevindiren Karar
Haber Detayı
08 Mart 2022 - Salı 09:39 Bu haber 1411 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Çocukları Sevindiren Karar
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çocuk Festivali düzenlemesi konusunda çocukları sevindiren kararını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Çocukları Sevindiren Karar

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftası nedeniyle düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 16-17 Mayıs tarihlerinde Gökbez Mahallesinde bulunan ilçe stadında ücretsiz Çocuk Festivali düzenleyeceklerini açıkladı.

 

16-17 MAYIS’TA ÇOCUK FESTİVALİ YAPILACAK

 

Pozantı Belediye Başkanlığı tarafından 16-17 Mayıs tarihlerinde Gökbez Mahallesinde bulunan ilçe stadında ücretsiz Çocuk Festivali düzenleyecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında Pozantı Belediyesi ile Playland Oyuncak San. Tic. A. Ş. ile ortaklaşa yapılacak 16-17 Mayıs’taki Çocuk Festivali çerçevesinde ilçe stadına dev oyun alanları ve parkurları kurulacak. Pozantı Belediyesinin otobüsleri ile sabah saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında bir buçuk saat aralarla yüzlerle öğrenci bu festivalde gönüllerince eğlenecek.

 

BAŞKAN ÇAY'DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE BİLGİLENDİRME ZİYARETİ

 

Playland Oyuncak San. Tic. A. Ş. İle sözleşme imzalayan Belediye Başkanı Mustafa Çay, konu hakkında bilgilendirmede bulunmak için Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’ı makamında ziyaret ederek Çocuk Festivali çerçevesinde okul ve öğrencilerin yararlanma planlarının ayrıntılarını konuşarak işbirliği anlaşmasına vardı.

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Çocuk Festivali, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı