MHP'li Feti Yıldız: Muhalifler Resmen Sınıfta Kalmıştır
Haber Detayı
26 Ekim 2021 - Salı 11:09 Bu haber 2208 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız: Muhalifler Resmen Sınıfta Kalmıştır
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, krizin çözülmesi muhalefetin sınıfta kalma gerçeğini ve utancını değiştirmeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız: Muhalifler Resmen Sınıfta Kalmıştır

Osman Kavala'nın serbest bırakılmasıyla ilgili bildiri yayınlayan 10 Büyükelçi'ye destek veren muhalif siyasetçi ve medya mensuplarının içine düştüğü durumu değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Mustafa Kemal Atatürk'ün raydan çıkan muhaliflerin durumuna yönelik 'gaflet, dalalet ve hatta hıyanet' sözlerini hatırlatarak, 10 Büyükelçinin geri adım atması nasıl değerlendirilirse değerlendirilsin muhalefetin sınıfta kalma gerçeğini ve utancını değiştirmeyeceğini söyledi.

 

MUHALİF MEDYA MENSUPLARI RAYDAN ÇIKMIŞ DURUMDA

 

Osman Kavala'nın serbest bırakılmasıyla ilgili bildiri yayınlayan 10 Büyükelçi'ye destek veren muhalif medya mensuplarının içine düştüğü durumu değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yargı bağımsızlığını, tarafsızlığını her konuşmasında sahtekarca diline dolayan bazı yazar-çizer takımı; Bugün, Adalet Bakanı TV'ye çıksın Kavala davasında açıklama yapsın, tutuklama sebeplerini ve delilleri ortaya koysun diyebilecek kadar raydan çıkmış durumda. Aziz Atatürk gençliğe bugün seslenseydi: 'Memleketin dahilinde bazı muhalifler gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Vazifen Türk İstiklal ve Cumhuriyetini korumaktır.' derdi.'' dedi.

 

BU BAŞLIKLARIN HİÇBİRİSİ MUHALEFETİN SINIFTA KALMA GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ

 

Osman Kavala'nın serbest bırakılmasıyla ilgili bildiri yayınlayan 10 Büyükelçi'nin sosyal medya hesaplarından Viyana sözleşmesinin 41. maddesindeki ''Büyükelçileri kabul eden Devletin kanunlarına ve nizamlarına riayet etmek, Devletin iç işlerine karışmamak bu şahısların görevidir.'' hükmünü paylaşarak geri adım atması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''İster; Büyükelçilerden geri adım deyin, krizden dönüş deyin, kriz aşıldı deyin, saygı duyacaklar deyin, bir daha olmasın deyin, elçiler özür diledi deyin, yanlıştan dönüş deyin, bu başlıkların hiçbiri muhalefetin sınıfta kalma gerçeğini, utancını değiştiremez.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, krizin çözülmesi, muhalefetin, sınıfta kalma gerçeği, utancını değiştirmez, 10 Büyük elçi, geri adım atması, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı