MHP'li Başkan Topuz Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı
Haber Detayı
01 Nisan 2020 - Çarşamba 15:05 Bu haber 1939 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Milli Dayanışma Kampanyasına katılarak, bir aylık maaşını bağışladığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyasına katılarak, bir aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Coronavirüs salgınını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Topuz, vatandaşların korunması için maske üretimi yaptıklarını söyledi.

 

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bağış kampanyasına 5 Maaşı ile katkı sağlayan MHP Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendinin bu yaklaşımına milletimiz adına teşekkür ediyor, Karataş Belediye Başkanı olarak 1 Aylık Maaşım ile bende bu kampanyaya destek oluyorum.'' dedi.

 

KARATAŞ'IN HER YERİNDE DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sürdürülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, ''Coronavirüs salgınına karşı ilçemizde sterilizasyon ve ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Belediye ekiplerimizce işletmeler, kamu kurumları ve sokaklar sürekli ilaçlanıyor. Ayrıca şimdiye kadar vatandaşlarımızın yanlarında taşıyabileceği 5000 adet dezenfektan ve 43 mahalle muhtarlığımıza 3000 LT dağıtımı yapılarak, virüs ile mücadele çalışmalarımızı gerçekleştirdik.'' dedi. 

 

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Belediye Ekiplerince 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı karşısında yalnız bırakmayarak gıda ve çeşitli yardım desteklerinde bulunuyor. Virüs ülkemizde de hızla yayılırken daha dikkatli olmamız gerekmekte ve ihtiyaç olmadıkça dışarıya çıkmamalıyız. Virüs sebebi ile evden çıkamayan vatandaşlarımız için oluşturduğumuz yardım ekibi bu süreçte ihtiyaç sahiplerine destek verecektir. Bu hususta Mavi Masa Ekiplerimiz ile iletişime geçerek destek alınabilmektedir.'' dedi.  

 

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADIK

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Corona Virüsü sebebi ile piyasada bulmakta zorlanılan ve fiyatının çok üzerinde satılan maskelerin üretimi için harekete geçtik. Karataş Kaymakamlığımızın iş gücü, Karataş Belediyemizin ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin malzeme desteği ile daha korunan bir Karataş yaratmak maksadıyla maske üretimine başlayarak halkımızın sağlığı için çaba gösteriyoruz. Corona virüsü karşısında aldığımız her önlem bizi bir adım daha hastalıktan uzaklaştıracağı düşüncesi ile personel ve ekipmanlarımız seferber edilmiş durumdadır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Topuz, Milli, Dayanışma, Kampanyasına, Katıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı