MHP'li Adıgüzel'den Efsanecilik Oynayan Ülkücülere Tepki
Haber Detayı
12 Haziran 2022 - Pazar 18:54 Bu haber 5273 kez okundu
 
MHP'li Adıgüzel'den Efsanecilik Oynayan Ülkücülere Tepki
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ülkücülük sıfatı üzerinden Eskicilik ve Efsanecilik oyunu oynayan siyasetçiler hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Adıgüzel'den Efsanecilik Oynayan Ülkücülere Tepki

Kendilerine imkan ve makam sunan MHP ve Ülkü Ocaklarına ihanet edip gittikleri yerin yenisi oldukları halde, kendilerine Efsane Ülkücü denilmesinden hiç rahatsız olmayan siyasetçilere tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, nefislerine yenik düşüp, Davasına ve Teşkilatlarına ihanet edip menfaatleri doğrultusunda ipe sapa gidenlerin, Efsane ve Kahraman olamayacağını ancak yel değirmenine karşı savaşan Don Kişot olabileceğini söyledi.

 

ÜLKÜCÜLÜKTEN NEMALANMAYA ÇALIŞAN ESKİCİ VE EFSANECİLER

 

Geçmişte görev yaptıkları MHP ve Ülkü Ocaklarının kendilerine sunduğu imkan ve makamlar ile tanındıkları halde, Dava ve Teşkilatlarına ihanet ederek ayrıldıktan sonra kendilerine Efsane Ülkücü denilmesinden hiç rahatsız olmayan isimlerin fırsat buldukça MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef almaya devam ettiği görülüyor. Koray Aydın, Suat başaran, Burhanettin Kocamaz, Müsavat Dervişoğlu, Alaattin Aldemir, Servet Avcı, Ramiz Ongun vs. gibi isimlerin nasıl da Efsanecilik ve Eskicilik oyunu oynadığını, hala Ülkücü sıfatından nemalanmaya çalıştıklarını görürsünüz. Burada ismi yazılmayanlardan bir kısmının ise mesleklerinin Ülkücü sıfatının önüne yazılmasından çok hoşlandığı bilinen bir gerçektir.

 

ESKİCİ VE EFSANECİLERİN ORTAK ÖZELLİĞİ

 

Bunların ortak özelliği, ihanetlerine gerekçe bulmak için Başbuğ Alparslan Türkeş'i özlüyor ve savunuyor gibi yaparak, izlediği siyaset ve stratejiden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef almalarıdır. MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in Türkiye'nin bekası için Milliyetçi Cephe Hükümetlerinde koalisyon ortağı olduğunu ve 1980 sonrasında RP ve IDP ile birlikte ittifak oluşturduğunu hatırlamamakta ısrar eden bu tipler, Devlet Bahçeli yönetimindeki MHP'yi Ak Parti ile ittifak kurduğu için ''Başbuğ Alparslan Türkeş çizgisi'' üzerinden vurmayı utanmadan sürdürüyor. Erdoğan ile Bahçeli'nin birlikte yol yürümesine şaşıran bu tiplerin, son zamanlarda ''Bir siyasal İslâmcı ile bir Türk milliyetçisi nasıl bir araya gelir?'' sorusunu sorarak, Ülkücü Hareket'in Türk İslam Sancaktarlığı davasını bile siyaset için unuttukları görüldü.

 

ESKİCİ VE EFSANECİLERİN ESAS GÖREVİ MHP VE ÜLKÜCÜ HAREKET'E DÜŞMANLIK ETMEKTİR

 

Eskicilik ve Efsanecilik oynayanların bir kısmının Başbuğ Alparslan Türkeş'e de ihanet ettiği, referandum yapılırken Lider Devlet Bahçeli'nin aldığı karara rağmen şimdi eleştirdikleri Ak Parti ile birlikte hareket ettiği de biliniyor. Kısacası bu tiplerin derdi Türkeş ve Bahçeli değil, MHP ve Ülkücü Hareket'e düşmanlık etmektir. Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Ülkücülük MHP’de olur.'' sözünü yok saymaya devam eden bu tiplerin, ''Her siyasi partide Ülkücülük yapılır ve yapılmalı'' stratejisini geliştirerek, günümüzdeki 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerde AT koşturduğu, OK attığı, KAYI esvabına büründüğü, SAADET bulmaya çalıştığı, GELECEK planladığı ve hastalıklı düşüncelerine DEVA aradıkları görülüyor. Utanmasalar Komünist Partisi ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP'de bile Ülkücülük(!) yapacaklar. Kimbilir belki de utandıklarından değil, aynı amaca hizmet ettiklerinden dolayı HDP'ye gitmiyorlardır.

 

MHP KARS İL BAŞKANI TOLGA ADIGÜZEL'DEN EFSANE VE ESKİLERE GÖNDERME

 

MHP'ye ihanet edip gittikleri yerin yenisi olduklarını unutarak Ülkücülük sıfatı üzerinden Eskicilik ve Efsanecilik oyunu oynayan siyasetçilere tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Efsane İl Başkanıymış, efsane Ocak Başkanıymış, efsane Milletvekiliymiş, efsane Belediye Başkanıymış, velhasılı efsane dava adamıymış… Geçin bunları! Tek efsane vardır o da, Milliyetçi Ülkücü Harekettir. Bizler, o efsanenin içinde yer alan şanslı insanlarız sadece…'' dedi.

 

İHANET EDENDEN EFSANE VE KAHRAMAN OLMAZ

 

MHP ve Ülkücü Hareket'e ihanet edenleri Efsaneleştirmeye çalışan goygoyculara da tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''Zamanında MHP'de İl başkanlığı, Ocak Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği yapmış kişilerden bazıları, sonradan nefislerine yenik düşüp, menfaatleri doğrultusunda ipe sapa gitti. MHP’yi, hayattayken cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyi sırtından hançerleyenler oldu. Şimdi zaman zaman duyuyoruz bu hançerleyenlere efsane diyenler var. Hainden, ihanetçiden, menfaatçiden, rantçıdan dava adamı, efsane, kahraman olmaz, olamaz. Bunların kahramanlığı yel değirmenine karşı savaşan Don Kişot kahramanlığıdır. Hiçbirinin zerre kadar kıymeti yoktur ve hepsi bizim için yok hükmündedir!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, nefislerine, yenik düşüp, Davasına, Teşkilatlarına, ihanet edip, Eskicilik, Efsaneci, oyunu oynayan, siyasetçiler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı