MHP'li Ersoy: Eczacılar Salgın Sürecinde Risk Altında Çalıştı
Haber Detayı
16 Nisan 2020 - Perşembe 12:27 Bu haber 3082 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Eczacılar Salgın Sürecinde Risk Altında Çalıştı
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Eczacıların salgın döneminde hayatlarını riske atarak vatandaşlara hizmet ettiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy: Eczacılar Salgın Sürecinde Risk Altında Çalıştı

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, coronavirüs salgını nedeniyle tüm sağlıkçılar gibi vatandaşları ilaçsız bırakmamak için gayret eden Eczacıların da risk altında çalıştığını belirterek, coronavirüse yakalanıp hayatını kaybeden Eczacıların ailelerine başsağlığı diledi.

 

ECZACILARIMIZ SALGIN DÖNEMİNDE HAYATLARI PAHASINA HALKA HİZMET ETTİ

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, coronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlara hizmet sunan Eczacıların risk altında çalıştığını belirterek, ''Eczacılar, yaşadığımız bu olağanüstü dönemde hastalarını ilaçsız bırakmamak için azami ölçüde ve büyük bir iyi niyetle çalıştılar. Küresel coronavirüs salgınına karşı, ülke olarak canla başla mücadele verdiğimiz bu olağanüstü dönemde yüksek risk altında, üstüne düşen görevi özveriyle yerine getiren eczacı meslektaşlarıma ve eczacı çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım. Sağlık personelinin coronavirüs nedeniyle ölümlerine ne yazık ki değerli eczacı meslektaşlarım, eczacı İhsan Giray, eczacı İsmail Durmuş, eczacı Merih Yalçınöz, eczacı Himmet Taştan Kardaşlar ve son olarak eczacı Süreyya Zıpkınkurt eklendi. Tüm kayıplarımız için çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Mesleğini büyük fedakarlıkla yürütürken kaybettiğimiz eczacı meslektaşlarıma Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına ve meslektaşlarıma ve sevenlerine sabırlar temenni ediyorum. Buradan, vatandaşlarımıza "Hayat eve sığar, evde kal Türkiye." diyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Ersoy:, Eczacılar, Salgın, Sürecinde, Risk, Altında, Çalıştı,
Yorumlar
Haber Yazılımı