MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Sert Tepki
Haber Detayı
17 Şubat 2021 - Çarşamba 09:36 Bu haber 4187 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Sert Tepki
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, siyasi koluyla işbirliği yaptıkları terör örgütüyle pazarlık yapılmadığı için devleti suçlayan muhalefete tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Sert Tepki

Terör örgütünün 13 vatandaşımızı kaçırıp katletmesiyle ilgili Devleti suçlayan muhalefete tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, terör örgütü PKK'nın siyasi koluyla işbirliği yapan ve Beyaz Saray'dan iktidar dilenen muhalefetin, milli meselelere muhalefet edip terör örgütü PKK ile pazarlık yapmadığı için Hükümeti ve Devleti suçladığını söyledi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İLE PAZARLIK YAPMADIĞI İÇİN HÜKÜMETİ SUÇLADILAR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gara’da 13 vatandaşımızı katleden pkk terör örgütünün adını zikretmeden “terör örgütü” diyerek geçiştiren Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında yine 'pkk terör örgütü' dememiş, pkk terör örgütünü kınamak yerine 'sözde terör örgütü' diyerek pkk terör örgütüne sahip çıkmıştır. Terör örgütlerinin avukatlığını yapan Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Gara’da katledilen vatandaşlarımız için pkk terör örgütünü kınamak yerine, Hdp ağzıyla konuşarak hükümeti suçlamış, pkk terör örgütüyle pazarlık yapmadığı için devleti eleştirmiştir.'' dedi.

 

MİLLİ MESELELERE MUHALEFET EDEN VE BEYAZ SARAY'DAN İKTİDAR DİLENENLER

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Gara operasyonu ve burada katledilen vatandaşlarımız için devleti suçlayan Kılıçdaroğlu bilmelidir ki; şehitlerimizin sorumlusu pkk terör örgütüdür, pkk’nın siyasi kolu Hdp’dir, Hdp ile işbirliği yapan CHP, İP, SP, Babacan ve Davutoğlu’dur. Hendek kazan pkk’lılara 'arkadaşlar' diyen, ypg’yi terör örgütü olarak görmeyen, pkk’nın siyasi kolu Hdp ile işbirliği yapan, milli meselelerimize muhalefet eden ve Beyaz Saray’dan iktidar dilenen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP ile Hdp arasında hiçbir fark yoktur.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, siyasi koluyla, işbirliği yaptıkları, devleti suçladılar, hükümeti eleştirdi, pazarlık isteyenler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı