MHP'li Erdem'den Güvenlik Korucuları Hakkında Açıklama
Haber Detayı
13 Eylül 2022 - Salı 19:29 Bu haber 3376 kez okundu
 
MHP'li Erdem'den Güvenlik Korucuları Hakkında Açıklama
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, güvenlik korucularının sorunlarının çözümüne yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Erdem'den Güvenlik Korucuları Hakkında Açıklama

Güneydoğu illerine yaptığı ziyaretlerde sık sık güvenlik korucularının sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, güvenlik korucusu maaşında yapılacak iyileştirmelerle ilgili TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM SON OLARAK ŞIRNAK'TA GÜVENLİK KORUCULARININ SORUNLARINI DİNLEMİŞTİ

 

Güneydoğu illerine her gidişinde mutlaka güvenlik korucularını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, son olarak partisinin Şırnak'ta düzenlediği Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları sonrasında, güvenlik korucularının görev bölgesinde hazırladığı sofraya misafir olmuş ve onların sorunlarını dinlemişti. Güvenlik korucularının sıkıntılarını sık sık TBMM'de gündeme getiren MHP'li Arzu Erdem, TBMM'de bugün düzenlediği basın toplantısında Güvenlik korucularının özlük hakları ve maaşlarına yönelik yapılacak iyileştirmeler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

 

GÜVENLİK KORUCULARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

Güvenlik korucularının özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesine yönelik kendisinin de içinde olduğu MHP Milletvekillerinin çok sayıda Kanun Teklifi, yazılı ve sözlü soru önergesi verdiğini hatırlatan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, ''Vatan müdafaası için güvenlik güçleriyle birlikte zor şartlarda mücadele eden Güvenlik korucularının özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmaların takipçisi olacağız.'' dedi.

 

GÜVENLİK KORUCULARININ SORUNLARINA YÖNELİK ÇÖZÜM CUMHUR İTTİFAKI'NDA

 

Güvenlik korucularının özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Yaptığımız çalışmalar sonucunda 860 lira olan güvenlik korucusu maaşı, asgari ücrete endekslenerek 5 bin 500 liraya çıktı. Yaptığımız çalışmalarda güvenlik korucusu maaşının en düşük memur maaşına endekslenmesi için çaba gösteriyoruz. Güvenlik korucuları 2015'te silah ruhsatı harcı öderken bugün bu harcı ödemiyor. SGK primleri devlet tarafından ödenen güvenlik korucuları artık malulen emekli olabiliyor. Ayrıca, bütün koruculara tek tip kimlik kartı ve kıyafeti verildi. Güvenlik korucularımız için yapılan çalışmalara ne kadar emek verildiğini, ne kadar fazla çalışmanın sonucu olduğunu ve çözümün Cumhur İttifakı'nda olduğunu korucu kardeşlerimiz görmüştür. Mücadelemiz sürecek." dedi.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili, Arzu Erdem, güvenlik korucuları, MHP, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı