Cüppeli Ahmet Hoca'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
Haber Detayı
02 Mayıs 2020 - Cumartesi 03:54 Bu haber 3870 kez okundu
 
Cüppeli Ahmet Hoca'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
Cübbeli Ahmet Hoca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Diyanete hakaret eden Cemil Kılıç'a gerekenin yapılmasını istedi.
GÜNDEM Haberi
Cüppeli Ahmet Hoca'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Diyanete dinsiz diyerek hakaretlerde bulunan İlahiyatçı Cemil Kılıç'a gerekenin yapılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE DİYANET CEMİL KILIÇ'A DAVA AÇMALIDIR

 

Cübbeli Ahmet Hoca, İlahiyatçı Cemil Kılıç'a dava açılması gerektiğini belirterek, ''Cemil Kılıç denen adam çıkıp 'Diyanet, Müslüman değildir' diyor. Emevi diyor. Emevi Müslümanı diye bir şey mi var? Hepimiz Ehli-beytiz. Böyle bir şey olabilir mi? Cumhurbaşkanı'nın İslam dışı olduğunu söylüyor. Açık açık Cumhurbaşkanı'na kafir diyor. Diyanet'e kafir diyor. 'Cumhurbaşkanı'nın inanç yapısını İslam içinde görmüyorum' diyor. Diyanet bu adama dava açsın. Cumhurbaşkanı dava açsın. Bu nasıl bir zihniyettir? 

 

BÖLÜCÜLÜK YAPAN CEMİL KILIÇ TELEVİZYONA NASIL ÇIKIYOR?

 

Cübbeli Ahmet Hoca, İlahiyatçı Cemil Kılıç'ın bölücülük yaptığını belirterek, ''Sen 'Diyanet Müslüman değil' diyorsun. Sen Türkiye'nin yüzde 70-80'nine gavur diyorsun. Sonra DAEŞ gibi tekfirci olmayalım' diyorsun. Sen DAEŞ'e rahmet okutursun. Bu adamlar nasıl televizyona çıkıyor. Tam bir bölücü. Diyanet günahlardan bahsediyor. Eşçinsellerden bahsetmiyor. Eşcinsellikten bahsediyor. Diyanet tövbeye davet ediyor. Daha ne yapsın? Tele 1 kanalında çıkan bu adama dava açılsın. Diyanet'e ve Cumhurbaşkanı'na buradan sesleniyorum. Tayyip'e beye açıkça inançsız diyor. Bunlara 'Allah ihsan eylesin dersek' fazla ileriye giderler. Her şeye zıt bu adam. Tam bir bölücülük yapıyor.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cüppeli, Ahmet, Hoca'dan, Cumhurbaşkanı, Erdoğan'a, Çağrı,
Yorumlar
Haber Yazılımı