MHP'li Durmaz'dan Muhalifleri Çökerten Açıklama
Haber Detayı
07 Kasım 2021 - Pazar 12:38 Bu haber 2154 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan Muhalifleri Çökerten Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Türkiye'nin neden muhaliflere emanet edilemeyeceği konusunda önemli tespitlerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan Muhalifleri Çökerten Açıklama

Alanya Belediyesi'nin Alanya’nın Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubat tarafından fethinin 800. yıl dönümü nedeniyle Alanya Kalesi’nde düzenlediği proğramda önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Türkiye'nin lider ülke olmasını engellemek için birleşenleri rahatsız etmeye devam edeceklerini belirterek, Türkiye'nin neden muhaliflere emanet edilemeyeceği konusunda önemli tespitlerde bulundu. 

 

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL'DEN AÇIKLAMA

 

Alanya'nın Fethi’nin 800. Yılı Kutlama Programı kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ''Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, Milletvekillerimiz ve değerli protokolün teşrifleriyle Alanya’mızın Fethi’nin 800. Yılı Kutlama Programımızı gerçekleştirdik. Aslına uygun olarak restorasyonunu tamamladığımız Sandık Emini Kayhanlar Evi’nde Herbaryum, Mutfak Kültür Evi, Bedesten, Demirtaş-Sedre Av Köşkü ve Alan Yönetim Merkezi'mizi hizmete açtık. İki Denizin Sultanı, Ulu Hakan, Sultan Alaaddin Keykubat’ın başkenti, 800 yıldır güven ve huzurun hüküm sürdüğü, doğa, tarih ve turizm cenneti Alanya’mızın fethi kutlu olsun. Ecdadımızın, atalarımızın, şehitlerimizin ruhları şad, mekanları Cennet olsun.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ'IN KONUŞMASI

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti ve MHP'nin Milletvekilleri ve Yöneticileri, Belediye Başkanları ile İl ve İlçe bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen proğramda yaptığı konuşmada, ayak bastığı her coğrafyaya önce adaleti götüren Türk Milletinin fethettiği topraklarda hayatı yeniden şekillendirdiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Ecadadımız, her toprağa adeta hayat götürmüş, devleti yaşatmanın insanı yaşatmaktan geçtiğini bilerek insanın refahı ve huzuru için çalışmış, hanlar hamamlar yapmış nice eserler inşa etmiştir. İlhamını 5 bin yıllık Türk kültür ve medeniyetinden alan MHP, tam 53 yıldır dik baş, tok karın, mutlu yarın için çalışarak, siyasetini bu anlayış içerisinde oluşturmaktadır. Hedefimiz çağın şartlarına uygun yatırımların ve çalışmaların yaygınlaşmasıdır. Türk kültür ve medeniyetini kapsayıcılığını idrak edemeyenler Türkün tarihinden bi haber olanlar ve bunun bilincinde olarak Türk düşmanlığı yapanlar bugün maalesef bugün bir araya gelmiş durumdalar. Ülkemizin 2023 lider ülke Türkiye vizyonuna engel olmak, kabuğunu kırıp bölgesel ve küresel güç olma yolunda ilerleyişini durdurmak enerjisini tüketmek için her yolu deneyen her fırsatı kullanan, her sorunu siyasi alanı çeken kirli bir ittifak ile karşı karşıyayız'' dedi.

 

MUHALİFLERİ VE AKIL HOCALARINI RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Cumhur İttifakı'nın yerli ve milli duruşundan rahatsız olan muhalifleri ve akıl hocalarını rahatsız etmeye devam edeceklerini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Vitrinde Atatürk maskesi kullanıp, içeride bölücüler ile hesap yapanlar işine gelince milliyetçi kesilip, Kürdistan diyenlere tek kelime edemeyenler, ahlaksızca şehit yakınına hakaret edenler, vatanımızın birliğine ve dirliğine kast eden terör uzantıları hepsi bir araya gelmiş Cumhur İttifakı'nın düşmesini beklemekte, bunun için her yolu mubah görerek koltuk uğruna devletin düşmesine bile rıza göstermektedir. Bu hastalıklı zihniyeti ve amaçlarını, Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla her yerde, Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a memleketimizin her köşesinde milletimize anlatmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

MUHALİFLERE MEMLEKET EMANET EDİLMEYECEĞİNİ HALKIMIZA ANLATACAĞIZ

 

Muhalif İttifakın izlediği politikaların yanlışlıklarına ve çelişkilerini ortaya koyan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Üretmek imar etmek, hizmet etmek yerine, sosyal medya Belediyeciliği yaptıklarını, seçimlerden bugüne yaklaşık 2,5 yılda çivi bile çakmayıp sadece algı belediyeciliğiyle uğraştıklarını, yerel seçimler öncesi hiç kimseyi işten çıkarmayacağız diye namus sözü verip, göreve geldiklerinde binlerce işçinin ekmeğini elinden aldıklarını, tasarruf edebiyatı yapıp sadece İstanbul'da 10 bin işçiyi işten çıkarıp büyük çoğunluğu HDP referanslı 45 bin kişiyi işe aldıklarını ve daha nicesini bıkmadan anlatacağız. Yozgat'ta hamaset yapıp Hakkari'de özerklik sözü verdiklerini hatırlatacağız. Parti binalarına sınır namustur yazıp, sınırlarımızı koruyacak askeri tezkereye PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile hayır diyerek namussuzlukta sınır tanımadıklarını cümle aleme söyleyeceğiz. Kandil'i yerle yeksan edeceğim diyenlere asker göndermeden kandili nasıl yerle yeksan etmeyi düşündüklerini milletimizle birlikte soracağız. Velhasıl, bunlara memleket emanet edilmeyeceğini, iki yüzlü siyasetleriyle açıklayacağız.'' dedi.

 

İÇ VE DIŞ MUHALİFLERE RAĞMEN TÜRKİYE ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE ETTİ

 

Türkiye'nin tökezlemesini bekleyen iç ve dış muhaliflere rağmen Cumhur İttifakı'nın başarılı çalışmalarıyla Türkiye'nin önemli kazanımlar elde ettiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Bu nedenle fitnelere aldırmadan bahane üretmeden Cumhur İttifakı'nın hassasiyetlerine uygun çalışmalarımızı hızlandıracağız. İçeride ve dışarıda tökezlememiz beklenirken, çok şükür varlığımıza ve irademize yöneltilen tehditleri aşa aşa bugünlere geldik. Suriye'nin kuzeyindeki terör hesapları bozuldu, Mavi Vatanımıza sahip çıkıldı, milli davamız Kuzey Kıbrıs'ta Türk'lük kazandı, Türk'ün Şanlı Bayrağı Karabağ'a dikildi. Cumhur İttifakı'nın yerli ve milli duruşu ve Aziz Milletimizin desteğiyle devletimiz, gönül coğrafyamızda Türkiye'nin onayı ve oluru olmadan hiçbir girişimin gerçekleşme şansının olmadığını bütün cihana ilan etti. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi.

 

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve çiçek görseli olabilir

 

Bir 18 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sadir Durmaz, MHP Antalya, MHP Alanya, Alanya Belediyesi, muhalifler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı