MHP'li Durmaz'dan Mersin Hakkında Dikkat Çeken Açıklama
Haber Detayı
20 Mayıs 2022 - Cuma 19:48 Bu haber 3452 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan Mersin Hakkında Dikkat Çeken Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mersin hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan Mersin Hakkında Dikkat Çeken Açıklama

Mersin'in Mut, Gülnar, Bozyazı, Anamur Erdemli ve Silifke ilçelerinde MHP İlçe Teşkilatlarını ve Belediye Başkanlıklarını ziyaret eden MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, açılış ve ziyaret programlarını Mersin'de sürdürmeye devam ederken, Silifke'de önemli açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN MERSİN'İN İLÇELERİNE ZİYARET

 

MHP MYK Üyeleri, MDK Üyeleri, MHP Milletvekilleri ve MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ile birlikte Mersin'in Mut, Gülnar, Bozyazı, Anamur Erdemli ve Silifke ilçelerinde MHP İlçe Teşkilatlarını ve Belediye Başkanlıklarını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Anamur Belediyesi'nin düzenlediği Dr. Devlet Bahçeli Parkı açılışı ve 19 Mayıs Gençlik Konserine katıldı. 

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ: BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ BAŞARILI 

 

Hafta sonu Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 31. Geleneksel Türkmen Şölenine de katılacak olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u ziyaretinde yaptığı açıklamada, ''Mersin'in İlçelerine yaptığımız ziyaretlerde; halkımızla, Belediye Başkanlarımızla, Ülkü Ocakları yöneticilerimizle, KAÇEP üyelerimizle, Teşkilat yöneticilerimizle, Belediye Meclis Üyelerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla görüşmelerde bulunuyoruz. İlçe Belediye Başkanlarımız halkımıza ve ilçelerimize çok güzel hizmetler vermektedirler. Parti Genel Merkezi olarak ülke genelinde olduğu gibi Mersin’e bağlı ilçe belediyelerimizdeki mevcut Belediye Başkanlarımızın çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz. Hepsi birbirinden başarılı, dürüst, çalışkan ve azimli bir anlayışla yeni projeleri halkımıza sunmanın heyecanı içerisindeler. Bugün ziyaret ettiğim Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok’ta bölgede çok başarılı bir çalışma sergileyen hizmet gönüllüsü bir başkanımız. Kendisini ve tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Kendisiyle de sürekli irtibat halindeyiz.'' dedi.

 

ÜÇ HİLAL SANCAĞIMIZI MERSİN'E TEKRAR DİKECEĞİZ

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Mersin'in kaybedilmesini yol kazası olarak nitelendirerek önümüzdeki seçimlere ilişkin öngörülerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Top yekün Mersin’de işbaşında olan belediyelerimizin hepsinin çok samimi bir gayret içerisinde olduğunu yakınen biliyoruz. Mersin’de geçtiğimiz seçimde yaşadığımız bir yol kazası var büyükşehir belediyesi anlamında, Allah nasip edecek inşallah, en kısa sürede de Mersin’in burçlarına partimiz MHP’nin bayrağını dikeceğiz. 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında yapılan yüzyılın seçimidir. O nedenle bugünden ötesi yok her bir kardeşimiz, arkadaşımız milletimizin her bir ferdine ulaşacak ve bu söylediklerimizi doğruları milletimize anlatarak birilerinin algı operasyonu yapmasının önüne geçecektir. Cumhur ittifakı olarak önümüzdeki seçimlerden ülke genelinde olduğu gibi Mersin bölgemizden de başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin siz değerli hemşehrilerimize selam ve sevgilerini iletiyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.'' dedi.

 

SİLİFKE BELEDİYE BAŞKANI SADIK ALTUNOK'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın Belediyeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti hediyeler sunarak gösteren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’ı belediyemizde ağırlamaktan onur duyduk. Sayın Sadir Durmaz’a belediye olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizi anlatarak, ilçenin ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, tarım ürünlerinin tanıtılması ve geliştirilmesi için yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgiler de verdim. Nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, İl Başkan Yardımcımız Mehmet Gündüz’e, Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya, Silifke Belediye eski Başkanım Değerli Ağabeyim Mücahit Aktan’a, İlçe Başkanımız Levent Nogay’a, Ülkü Ocakları Başkanımız Mehmet Gürbüz’e, KAÇEP Başkanımız Kıvanç Derya’ya, Kamu-Sen Başkanımız İbrahim Atalay’a, Muhtarlar Derneği Başkanımız Murat Temur’a, Belediye Meclis Üyelerimize ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ELEDİYESİ EDİYES SİLİFKE' görseli olabilir

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

DİĞER İLÇELERDE AÇILIŞ VE ZİYARETLER

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve gökyüzü görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, Mersin hakkında, dikkat çeken, açıklama, Yerel Seçim, 2023 seçimi, Üç Hilal sancağı, MHP, Zeynel Uğur Gölgeli
Yorumlar
Haber Yazılımı