MHP'li Durmaz: Boyaları Aktıkça Gerçek Yüzü Göründü
Haber Detayı
28 Mayıs 2022 - Cumartesi 19:33 Bu haber 3344 kez okundu
 
MHP'li Durmaz: Boyaları Aktıkça Gerçek Yüzü Göründü
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, boyaları aktıkça gerçek yüzü ortaya çıkan muhaliflerin son hallerine şaşırmadıklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz: Boyaları Aktıkça Gerçek Yüzü Göründü

Mansur Yavaş'ın Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması için dua eder hale gelmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, boyaları aktıkça gerçek yüzü ortaya çıkan Mansur Yavaş'ın, Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması için dua eder hale gelmesine şaşırmadıklarını söyledi.

 

MANSUR YAVAŞ, DEMİRTAŞ'IN HAPİSTEN ÇIKMASI İÇİN DUA EDEREK HDP'YE SELAM ÇAKTI 

 

Partisinin Belediyelere yönelik bir proğramına katılmak üzere Van'a giden  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnafları ziyaret ederken Yerel Seçimlerde birlikte hareket ettiği terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin seçmeni olan bir vatandaşın ''Sizi çok seviyoruz başkanım. Bizi bu dertten kurtarın. Selahattin Demirtaş’ı da istiyoruz.'' sözleri üzerine ''İnşallah, tamam hadi bakalım." cevabını verdi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN MANSUR YAVAŞ, DEMİRTAŞ'A DUA EDER HALE GELDİ

 

MHP'den ayrılırken, MHP'yi CHP'lileşme suçlayan kendisi değilmiş gibi CHP'ye geçiş yapan ve Belediye Başkanı seçildikten sonra Milliyetçi oyları küstürmemek için PKK ve HDP konularına sessiz kalan Mansur Yavaş, CHP'lileşmenin daha ilerisine geçerek, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması için dualar eder hale geldi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN SEÇMENLER BU İŞE NE DİYECEK?

 

MHP'den ayrıldıktan sonra Meral Akşener'in İyi Partisi ile birlikte Mansur Yavaş'ın Belediye Başkanı seçilmesini sağlayan ve kendilerini hala Türk Milliyetçisi(!) olarak tanımlamakta zorluk çekmeyen seçmenlerin, Mansur Yavaş'ın Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması için dualar eder hale gelmesine ne diyeceği merak ediliyor.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN MANSUR YAVAŞ'IN HALİ HAKKINDA AÇIKLAMA

 

Mansur Yavaş'ın Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması için dualar eder hale gelmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Boyaları aktıkça gerçek yüzlerini herkes görecek! 'Maneviyatsız' dediği CHP’den aday olup, 'HDP ile görüşecek misiniz?' sorusuna 'ajans karar verecek' diyen Mansur Yavaş’ın, Van’da 'Selahattin Demirtaş’ı istiyoruz' diyen kişiye 'inşallah' cevabını vermesi hiç şaşırtıcı değildir!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, boyaları aktıkça, gerçek yüzü, ortaya çıkan, muhalifler, son hallerine, şaşırmadık, MHP, siyaset, Ankara
Yorumlar
Haber Yazılımı