Bozkurt İşareti Yapan Selçuk Bayraktar Meydan Okudu
Haber Detayı
29 Mayıs 2022 - Pazar 10:46 Bu haber 11878 kez okundu
 
Bozkurt İşareti Yapan Selçuk Bayraktar Meydan Okudu
Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, Bozkurt selamı vererek dünyaya meydan okuyunca, Türk Milliyetçilerini sevindirip Türk düşmanlarını kudurttu.
GÜNDEM Haberi
Bozkurt İşareti Yapan Selçuk Bayraktar Meydan Okudu

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST törenine katılan Baykar Teknoloji lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bozkurt selamı vererek Türk Milliyetçilerini sevindirip muhalif cenahı kudurturken,  sözleriyle Türk Milletinin gönlünü bir kez daha fethedip Türk düşmanlarının yüreğine korku saldı.  

 

SELÇUK BAYRAKTAR, AZERBAYCAN'DA DÜZENLENEN FESTİVALE DAMGA VURDU  

 

Yerli ve Milli İHA, SİHA üretimiyle Türkiye'nin savunma sanayisinin gelişmesinde başarılı işlere imza atarak adından çok söz ettiren Baykar Teknoloji lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST töreninde gösterdiği tavır ve sözleriyle yine adından çok söz ettirdi.

 

BOZKURT SELAMI VEREN SELÇUK BAYRAKTAR, TÜRK MİLLETİNİN GÖNLÜNÜ BİR DAHA FETHETTİ

 

Milli Görüş geleneğinden gelen bir ailenin evladı olarak Azerbaycan'da düzenlenen festivalde sık sık Milli Görüş işareti yapan Selçuk Bayraktar, Azerbaycanlı Türklerin Bozkurt selamı vermesi üzerine, iki eliyle Bozkurt selamı vererek Türk Milletinin gönlünü bir kez daha fethetti.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİ SEVİNDİREN, TÜRK DÜŞMANLARINI KAHREDEN TAVIR VE TUTUMLAR

 

Türkiye'nin bölgesinde küresel güç olma yolunda verdiği mücadelede Suriye, Irak, Libya ve Karabağ'da önemli işler yapan ve Rusya-Ukrayna savaşında adına şarkılar yazılan İHA ve SİHA'ların üretimindeki başarılarıyla adından çok söz ettiren Selçuk Bayraktar'ın, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen festivalde Bozkurt işareti yapması; Türk Milliyetçilerini sevindirirken, terörle mücadelede teröristlere göz açtırmayan İHA ve SİHA'ların üretiminden rahatsız olan 6+1 muhalif ittifaktaki bazı siyasetçi ve destekçilerini kahreden bir tavır olarak sosyal medyada gündem oldu.

 

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN DÜNYAYA MEYDAN OKUYAN AÇIKLAMA

 

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen festivalde Bozkurt işareti yapması yetmezmiş gibi Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, ''Can Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü kutlu olsun. Dünya Türk’ün gücünü görsün, yerini bilsin. Aşk olsun Türkiye'' sözleriyle dünyaya meydan okuyan Baykar Teknoloji lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine kilitlenerek Kızılelma hedeflerine adım adım ilerleyen Türkiye'nin savunma sanayisinin gelişmesine büyük katkılar koyarken; tavır ve sözleriyle Türk Milletinin gönlünü fethetmeye ve Türk düşmanlarının yüreğine korku salmaya devam edeceğe benziyor. 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Selçuk Bayraktar, Bozkurt selamı, vererek, Türk Milliyetçileri, sevindirdi, Türk düşmanları, kudurdu, Azerbaycan, Türkiye, Türk Milleti, Ülkücüler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı