Cübbeli Ahmet Hoca'dan Bahçeli ve Ülkücüler Açıklaması
Haber Detayı
28 Mayıs 2022 - Cumartesi 08:06 Bu haber 11634 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Bahçeli ve Ülkücüler Açıklaması
Cübbeli Ahmet Hoca, Devlet Bahçeli, Ülkücüler ve MHP hakkında muhalif cenahı çıldırtan açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Bahçeli ve Ülkücüler Açıklaması

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Dinsiz komünistlerin Türkiye’yi işgâl etmemesi için seve seve canlarını feda eden Ülkücü Şehitleri anarak, dinlerini ve dâvâlarını zaman ve zemîne göre satanlarla mücâdele edeceklerine dâir Ülkücüler adına ant içen MHP Lideri Devlet Bahçeli ve çalışma arkadaşları için dualar etti.

 

GÜNÜMÜZDE DAHİ VATANIN TAPUSU MESABESİNDEKİ YEGANE HAREKET

 

Türkiye'yi işgal etmeye çalışanlara karşı verilen mücadelede 5 bin Ülkücünün canlarını İslam ve vatan için feda ettiğini hatırlatan Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dinsiz komünistlerin Türkiye’yi işgâl etmemesi için seve seve fedâ-i cân eden beş bini aşkın ülkücü şehîtlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. İran devrimini İslâm devrimi sanarak sapıtan mücâhit bozuntularına rağmen İslâm ve vatan dâvâsından aslâ tâviz vermeyen, günümüzde dahî vatanımızın tapusu mesâbesindeki olan yegâne hareket olan ülkücü câmiaya duâ ve tâziyelerimizi bildirir, bu vesîle ile ülkücü şehîtlerimize Rahmân Teâlâ’dan rahmet-i vâsia niyâz ederim.'' dedi.

 

DİNLERİNİ VE DAVALARINI SATANLARA KARŞI MÜCADELE İÇİN ANT İÇEN BAHÇELİ VE ARKADAŞLARI

 

Dinlerini ve dâvâlarını satanlara karşı mücadele etmeye yönelik Ülkücüler adına ant içen MHP Lideri Devlet Bahçeli ve çalışşma arkadaşlarına dualar eden Cübbeli Ahmet Hoca, ''Bu vesîle ile vatan ve din düşmanlarına karşı Türkiye’yi kanlarıyla ve canlarıyla savunacaklarına, dinlerini ve dâvâlarını zaman ve zemîne göre satabilen eyyâmcılarla mücâdele edeceklerine dâir ülkücüler adına ant içen Devlet Bahçeli Beyefendi’ye ve çalışma arkadaşlarına Cenâb-ı Mevlâ’dan hayırlı uzun ömürler, sıhhat-ü âfiyetler, nusret ve teyitler talep ederim. Bu dâvânın kurucusu olan merhûm Başbuğ Alparslan Türkeş, vatan şehîdi merhûm Gün Sazak Beyefendi’ye ve bu kutlu dâvâda sebât ederek vefât eden cümle şühedâya ziyâde rahmetler niyâz ederim. Âmîn!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, olarak tanınan, Ahmet Mahmut Ünlü, Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler, anma günü, 27 Mayıs, MHP, Ülkücüler, dua, vatan, İslam
Yorumlar
Haber Yazılımı