MHP'li Çetinkaya: Davutoğlu'nun Ülkücülere Gücü Yetmez
Haber Detayı
28 Kasım 2020 - Cumartesi 11:44 Bu haber 3045 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya: Davutoğlu'nun Ülkücülere Gücü Yetmez
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan Ahmet Davutoğlu'na sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya: Davutoğlu'nun Ülkücülere Gücü Yetmez

Katıldığı bir televizyon proğramında Cumhur İttifakı'na nifak sokmaya çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, nasipsiz nifakların sadece çorak tarlalardan fitne üretebileceğini belirterek, Davutoğlu'nun Cumhur İttifakı ve Ülkücülere karşı gücünün ve çapının yetmeyeceğini söyledi.

 

AHMET DAVUTOĞLU NE DEDİ?

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir televizyon kanalına verdiği beyanatta Cumhur İttifakı'nı hedef alarak, ''Sayın Erdoğan’a soruyorum; Ülkeyi siz mi, sayın Bahçeli mi yönetiyor? Açıklayın bilelim. Kimin istifasının kabul edilip, kimin istifasının kabul edilmeyeceğine küçük ortağınız karar veriyor, siz sadece uyguluyorsunuz. Size oy veren seçmenlerin hukukunu böyle  mi koruyacaksınız?'' demişti.

 

ÜLKÜCÜLERE KARŞI DURMAYA DAVUTOĞLU'NUN GÜCÜ VE ÇAPI YETMEZ

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ortaya koyduğu yöntemlerin çapsız olduğuna dikkat çeken MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Nasipsiz nifaklar, ancak çorak tarlalarından fitne üretirler. Ama unutmaki; 'Fitne çiçeği meyveye durmaz' diye  güzel bir söz vardır. Yani senden memlekete hayır olmaz. Bu yönteminle Cumhur ittifakı'na da Ülkücülere de gücün, çapın yetmez. Çekil ortalıktan.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, Davutoğlu, gücü yetmez, çapı yetmez, Ülkücülere, MHP, nasipsiz nifaklar, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı