Bakan Koca'dan Adana ve 5 İle Salgın Uyarısı
Haber Detayı
27 Kasım 2020 - Cuma 19:43 Bu haber 3273 kez okundu
 
Bakan Koca'dan Adana ve 5 İle Salgın Uyarısı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana ve 5 İlin Sağlık Müdürleri ile görüştükten sonra ciddi uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Koca'dan Adana ve 5 İle Salgın Uyarısı

Türkiye genelinde Coronavirüs vakalarını artarken Adana ve 5 İlin Sağlık Müdürleri  ile online toplantı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  Coronavirüs vakalarının 5 ilde yüzde 100 arttığını Erzurum'da ise yüzde 50 artış gösterdiğini belirterek, tedbirlere uyulmayan yerlerde Coronavirüs salgınının vatandaşları tehdit etmeye devam ettiğini söyledi.

 

ADANA VE BEŞ İLDE CORONAVİRÜS VAKA SAYILARININ ARTIŞ ORANI

 

Coronavirüs vakalarının seyri hakkında 6 İlin Sağlık Müdürleri ile online toplantı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana, Mersin, Sakarya, Tokat, Tekirdağ ve Erzurum Sağlık Müdürleri ile yaptığımız online toplantıda, salgının bu illerimizdeki seyri, temaslı takibi, hasta yükü ve vaka artışları üzerinde durduk. Vakalar Tokat, Tekirdağ, Adana, Mersin ve Sakarya'da iki haftada 100, Erzurum'da ise 50 artış gösterdi. Tedbirlerden verdiğimiz her taviz, salgınla mücadeleyi zorlaştırıyor. Tedbirin olmadığı yerde tehdit devam ediyor.'' dedi.

 

TEDBİRLERE UYMAK SEVDİKLERİMİZE VE ÜLKEMİZE KARŞI VİCDANİ SORUMLULUKTUR

 

Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler konusunda genel uyarılarda da bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Zorunlu karantina tedbirlerine uymamak, temas ettiğimiz herkesi riske atmak demektir. Tedbirlere harfiyen uymak ise kendimize, sevdiklerimize ve ülkemize karşı vicdani sorumluluğumuzdur.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana ve 5 İl, Sağlık Müdürleri Toplantısı, coronavirüs uyarısı, yüzde 100 artış, ciddi uyarı, vaka sayıları
Yorumlar
Haber Yazılımı