MHP'li Çay ile Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı
Haber Detayı
06 Eylül 2020 - Pazar 01:06 Bu haber 5028 kez okundu
 
MHP'li Çay ile Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı
MHP'li Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, işbirliği protokolü imzaladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Çay ile Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı

MHP'li Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı'nın bileşeni iki siyasi partinin Belediye Başkanları olarak, İki İlçe halkına daha iyi hizmet edebilmek için işbirliği protokolü imzaladı.

 

BİRLİĞİMİZ DAİM HİZMETİMİZ KAİM OLSUN

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Yüreğir Belediyesi ile imzalanan işbirliği protokolü hakkında yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Kocaispir ile bugün Pozantı Belediyemizi ziyaretleri ile birlikte İş Birliği Protokolü imzaladık. Birliğimiz daim, hizmetimiz kaim olsun.'' dedi.

 

SÖZ KONUSU HALKIMIZA HİZMETSE DURMAK BİZE YAKIŞMAZ

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Pozantı Belediyesi ile yapılan işbiliği hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Söz konusu hemşehrilerimize hizmetse durmak bize yakışmaz. Pozantı Belediyemiz ile imzaladığımız iş birliği protokolümüz hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mustafa Çay, Fatih Mehmet Kocaispir, Pozantı Belediyesi, Yüreğir Belediyesi, güç birliği, işbirliği protokolü, MHP ve Ak Parti, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı