MHP'li Büyükataman: Sizi Zemzem Bile Temizlemez
Haber Detayı
01 Aralık 2020 - Salı 09:23 Bu haber 2143 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Sizi Zemzem Bile Temizlemez
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP'ye saldıranların zemzemle yıkansalar dahi temizlenemeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Sizi Zemzem Bile Temizlemez

Asılsız iddialarda bulunarak MHP'yi hedef alan HDP'li Hasip Kaplan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, paslanmış gönüllere, uyuşmuş beyinlere ve kararmış ufuklara umut olan MHP'ye saldıranların zemzemle yıkansalar dahi temizlenemeyeceğini söyledi. 

 

HASİP KAPLAN MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

HDP'li Hasip Kaplan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''AKP Korona MHP'ye yakalandı. Allah Sonunu Hayır etsin. MHP Acayip bir Uyuşturucu. Dövizin, Ekonominin, Bankaların, İşsizliğin, Enflasyonun, Krizin, Demokrasinin, Adaletin ve İttifakların dinamiti tetikçisi. Acayip bir virüs tetikleyici.'' demişti.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN KAPLAN'A CEVAP

 

MHP'yi asılsız iddialarla hedef alan Hasip Kaplan'a cevap veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Uyuşturucu kaçakçısı terör örgütü PKK'ya hain toplama merkezi olan partisi tarafından kirletilip bir kenara atılmış Hasip! Lokum dendiğinde aklına dinamit gelen, nice insanımızın katillerinin savunucusu nasipsiz Hasip! Milliyetçi Hareket Partisi; paslanmış gönüllere, uyuşmuş beyinlere, kararmış ufuklara bir umuttur. Oysa Hasip sen ve mensup olduğun zihniyet zemzemle yıkansa temizlenmeyecek ve Akdeniz'e düşse orayı dahi kirletecek kadar kirli ve müvellestir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHPye saldıranlar, zemzemle yıkansalar, temizlenemez, MHP, zemsem suyu, hedef alanlar
Yorumlar
Haber Yazılımı