MHP'li Büyükataman: Onlar MHP ve Bahçeli'yi Anlayamaz
Haber Detayı
15 Mart 2021 - Pazartesi 20:21 Bu haber 4610 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Onlar MHP ve Bahçeli'yi Anlayamaz
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi anlamamakta ısrar eden siyasetçilere sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Onlar MHP ve Bahçeli'yi Anlayamaz

Danıştay'ın Öğrenci Andı konusundaki kararına cevap vermesine rağmen hala MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP'li Faik Öztrak’a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, IMF heyeti ile otel odalarında basılanların kırmızı çizgiler konusunda MHP'yi anlamasını beklemediklerini söyledi.

 

SİYASET ÜRETEMEYENLER, PARTİLİLERİ İÇİN BİLE HAYAL KIRIKLIĞIDIR

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın pazartesi konuşmalarını izledikçe CHP’nin içine düştüğü boşluğa, debelendiği 'çukur'a üzülmemek elde değil. Siyaset üretemeyen, hamasetin bir adım ötesine geçemeyen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, partilileri için dahi bir hayal kırıklığıdır. Yabancıların Osmanlı sarayına dair kurguladıkları hayal mahsulü eserler gibi CHP’li Öztrak da partimiz ile ilgili saray benzetmelerine oldukça meraklı.'' dedi.

 

İMF HEYETİYLE BASILANLARIN MHP'Yİ ANLAMALARINI BEKLEMİYORUZ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Türk milletinin her seçimde vurduğu tokadı idrak edemeyenlerin defaatle verdiğimiz cevabı da anlamasını beklemiyoruz. IMF heyeti ile otel odalarında basılanların, gayrimillî emellere taşeronluk yapanların; Milliyetçi Hareket Partisinin ve onun Sayın Genel Başkanı’nın kırmızı çizgilerine dair renk benzetmeleri yapması; içerisinde bulundukları renkli psikolojinin yansıması olsa gerektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli, anlayamazlar, kırmızı çizgiler, öğrenci andı, siyasi haberler, MHP, ısrar edenler
Yorumlar
Haber Yazılımı