MHP'li Büyükataman: MHP'ye Saldırarak Aklanamazsınız
Haber Detayı
27 Ekim 2021 - Çarşamba 19:10 Bu haber 2250 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: MHP'ye Saldırarak Aklanamazsınız
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP'nin baraj sorunu olduğunu iddia eden muhaliflerin bagajlarındaki olumsuzlukları aklamak için MHP'ye saldırdıklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: MHP'ye Saldırarak Aklanamazsınız

TSK'nın Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresine Hayır oyu veren CHP'ye gelen tepkileri göğüslemeye çalışırken, çözümü MHP'yi hedef almakta bulan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, baraj sorunu olmadığı halde MHP'nin baraj sorunu olduğunu iddia eden Özgür Özel'in, MHP'ye saldırararak CHP'nin bagajındaki olumsuzlukları aklayamayacağını söyledi. 

 

ÖZGÜR ÖZEL, MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

Tezkereye Hayır oyu vermelerinin gerekçelerini anlatmaya çalışırken, Cumhur İttifakı'nın seçim barajını düşürme çalışmasından dolayı MHP'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''Tartışma barajın kaç olacağı değil, MHP'nin yüzde kaç oy alacağıdır. MHP yüzde 6 alacaksa barajı yüzde 5, 8, alabiliyorsa yüzde 7 yapacaklar. MHP baş aşağı çakıldıkça, barajı daha ne kadar düşüreceklerini, düşüne düşüne bulmuşlar. İttifakta istikrar için MHP'nin atlayabileceği kadar alçak, yeni partilerin yetişemeyeceği kadar yüksek. Toplum mühendisliği yüzde 7. Ama MHP bu kafada giderse MHP'yi kurtaracak baraj ancak yüzde 1 olacak.'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresine Hayır oyu veren CHP'ye gelen tepkileri göğüslemeye çalışırken, çözümü MHP'yi hedef almakta bulan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP’nin cazgırı Özgür Özel, tükürükler saçarak yaptığı basın açıklamasında yeniden zamanı israf etmiş, mekânın ağırlığı altında ezilmiş. Lafı döndürüp dolaştırıp partimize getiren Özel, partimizin oy oranı ile seçim barajını ilişkilendirmeye çalışmış.'' dedi.

 

MHP'NİN BARAJ SORUNU YOK AMA CHP'NİN BAGAJ SORUNU VAR

 

MHP'nin baraj sorunu olduğundan dolayı seçim barajının düşürülmeye çalışıldığını iddia eden Özgür Özel'e CHP'nin bagaj sorunu olduğunu belirterek cevap veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''CHP’li Özgür Özel rahat olsun, MHP'nin baraj sorunu yoktur ancak CHP'nin bagaj sorunu vardır. HDP’nin bir talimatıyla Irak-Suriye tezkerelerine ret oyu veren CHP’nin bagajı, millet düşmanlarının emir ve talimatlarıyla doludur. CHP sözcüleri; Türk düşmanlarının emir ve talimatlarını yerine getiren bir dış misyon görevlisi gibi hareket eden Kılıçdaroğlu'nu MHP'ye saldırarak aklayamaz. CHP’li kardeşlerime sesleniyorum: Bu Kılıçdaroğlu’nun vatan ve millet aleyhine olan siyasetine alet olmayınız!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP, baraj sorunu yok, iddia eden, muhalifler, sert cevap, seçim sistemi, düşük baraj, tezkere, tartışma, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı